Fiul preşedintelui Siriei, Bashar al – Assad, Hafez, în România. Măsuri drastice de securitate

Hafez al–Assad, fiul preşedintelui Siriei, Bashar al – Assad, va veni la Cluj, unde va participa la Olimpiada Internaţională de Matematică.

Hafez al–Assad, fiul președintelui Siriei, în vârstă de 16 ani, este inclus în lotul olimpic al ţării sale. 

Hafez al–Assad a fost prezent şi anul trecut la Olimpiada Internaţională de Matematică la ediţia găzduită de oraşul brazilian Rio de Janeiro.

Tânărul este înscris pe site-ul oficial al IMO 2018 alături de alţi cinci colegi din echipa siriană. Organizatorii  vor lua măsuri drastice de securitate atât la Sala Polivalentă, unde se va desfăşura competiţia, cât şi la hotelul unde va fi cazat Hafez al – Assad.

Cei mai buni elevi din 110 ţări vin în aceste zile în România, ca să participe la cea de-a 59-a Olimpiadă Internaţională de Matematică. Printre tinerii care vor concura pentru medalia de aur se află şi Hafez al-Assad, fiul preşedintelui Siriei.

Olimpiada Internaţională de Matematică este organizată de Ministerul Educaţiei Naţionale, Societatea de Ştiinţe Matematice din România şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, cu sprijinul Facultăţilor de Matematică şi Informatică din Bucureşti şi Cluj-Napoca şi al Institutului de Matematică „Simion Stoilow" din cadrul Academiei Române. La actuala ediţie vor participa peste 1.000 de elevi, fiecare stat fiind reprezentat de o echipă formată din maximum şase elevi şi însoţită de cel puţin doi profesori matematicieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel