Fiul lui Virgil Măgureanu rupe tăcerea despre Alina Petre

Marian Măgureanu, fiul fostului șef SRI Virgil Măgureanu, a vorbit, pentru prima dată, despre acuzațiile pe care fosta sa soție le-a făcut la DNA. 

Într-un interviu pentru magdabistriceanu.ro, Marian Măgureanu a spus că nu și-a lovit niciodată soția și că acuzațiile "fac parte din lungul șir de minciuni halucinante pe care le spune la adresa mea, fără a avea vreo probă care să le susțină. Dacă cineva mi-ar fi spus vreodată că soția mea va avea un astfel de comportament, l-aș fi trimis la un control psihiatric". Fiul fostului șef SRI a spus, întrebat despre dispariția lui Codruț Marta: "Pot să vă spun că AFIRMAȚIA MI SE PARE DELIRANTĂ și mi-aș permite chiar să spun, de domeniul patologicului. Presupunând că discuția ar fi avut loc , ceea ce pot demonstra că nu s-a întâmplat, cine ar vorbi la o masă despre intenția de a comite o crimă, și locul în care se vrea a fi ascunsă victima, asta cu neveste și copii de față?!? La data la care fosta soție afirmă că a avut loc discuția, si anume sâmbăta, 10 martie 2012, casa prietenilor mei unde se presupune că ar fi avut loc discuția cu pricina NICI MĂCAR NU EXISTA! Aceasta a fost construită la mult timp datei indicate de fosta soție. Am poze oficiale care dovedesc cele afirmate! Aceasta reuniune A AVUT LOC STRICT ÎN IMAGINAȚA EI!". 

[citeste si]    

Cât despre acuzațiile lui Florin Ghiulbenghian, Marian Măgureanu a spus că sunt "ABERANTE! Cine știe cum funcționează sistemul bancar din România, știe că un om de avengura domnului Mugur Isărescu nu ar avea de ce să-și știrbească autoritatea față de orice fel de funcționar al unor instituții bancare, intervenind pentru lucruri minore".  Cât despre acuzațiile la adresa lui Liviu Dragnea și Vasile Dîncu, Marian Măgureanu a spus că nu îi cunoaște, dar își imaginează că "ORICE NUME SONOR DIN POLITICA ROMÂNEASCĂ ESTE BUN SĂ STEA LA BAZA UNOR FANTEZII CARE FAC DELICIUL PRESEI!".  Marian Măgureanu are bănuieli că fosta sa soție acționează la îndemnul iubitului alături de care a fost în vacanță în Miami, Dan Cristian Popescu. El a adăugat că e o "minciună sfruntată" că Alina Petre a fost alungată de acasă.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel