Fiul lui Muhammad Ali, despre mișcarea Black Lives Matter: DIAVOLI! RASIȘTI!

Fiul legendarului pugilist american Muhammad Ali afirmă că tatăl său ar fi fost împotriva 'Black Lives Matter'.

Muhammad Ali Jr. a spus, într-un interviu pentru New York Post, că tatăl său, care în timpul vieţii s-a pronunţat mereu împotriva rasismului şi a excluziunii sociale pe motiv de culoare a pielii, 's-ar fi îmbolnăvit' dacă ar fi văzut violenţele şi jafurile la care au recurs protestatarilor Black Lives Matter din SUA în ultimele săptămâni pe fondul mişcărilor antirasiste şi împotriva brutalităţii poliţiei.

'Toate vieţile contează'

'Tatăl meu ar fi spus că nu sunt altceva decât diavoli şi că toate vieţile contează. Nu cred că ar fi fost de acord cu ceea ce se întâmplă. Cred că mișcarea este una rasistă. Nu contează doar vieţile negrilor, vieţile albilor contează, vieţile chinezilor contează, toate vieţile contează, vieţile tuturor contează. Dumnezeu îi iubeşte pe toţi - nu a uitat pe nimeni. A ucide pe cineva este o greşeală, indiferent cine ar fi. Nu contează doar vieţile negrilor, vieţile albilor contează, vieţile chinezilor contează, toate vieţile contează, vieţile tuturor contează. Dumnezeu îi iubeşte pe toţi - nu a uitat pe nimeni. A ucide pe cineva este o greşeală, indiferent cine ar fi', a spus Ali Jr.

Polițiștii au aplicat o tactică greşită

Fiul lui Ali este de părere că polițiștii au aplicat o tactică greşită, dar că pe fond şi-au făcut datoria. El a arătat că au existat şi alte înregistrări de la incident în care Floyd ar fi opus rezistenţă.

'Nu cred că vreun poliţist se trezeşte dimineaţă şi spune: astăzi am să omor vreun negru sau vreun alb (...) Este clar că ofiţerul (care l-a ucis pe Floyd) a greşit. Oamenii nu înţeleg însă că există mai multe înregistrări, tipul a opus rezistenţă, poliţistul îşi făcea treaba dar a ales o tactică greşită', a menționat Muhammad Ali Jr.

Muhammad Ali Jr. îi dă dreptate președintelui Trump

În context, acesta a mai afirmat că preşedintele Trump a avut dreptate când a spus că Antifa a favorizat violenţele din timpul protestelor şi că ar trebui etichetată ca organizaţie teroristă. Nu sunt diferiţi de teroriştii musulmani. Toţi ar trebui să primească ceea ce merită. Au bătut oameni nevinovaţi în cartiere, au spart secţiile de poliţie şi magazinele. Sunt terorişti - terorizează comunitatea. Sunt de acord cu protestele paşnice, dar Antifa nu a vrut niciodată linişte. BLM nu este un protest paşnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel