Fiul lui Miron Cozma, condamnat la închisoare

Dan Cozma
Dan Cozma

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor Miron Cozma, a fost condamnat de Judecătoria Petroşani la o pedeapsă de un an şi patru luni de închisoare cu suspendare. Condamnarea vine după ce în urmă cu câteva luni, acesta a fost prins băut la volan şi a refuzat recoltarea de probe biologice, scrie foto: a1.ro[/caption]

Prima instanţă, respectiv Judecătoria Petroşani, l-a găsit vinovat pe Dan Cozma, pe care l-a condamnat la închisoare cu suspendare. Portalul Judecătoriei Petroşani informează că Dan Cozma a primit o pedeapsă de un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, cu o perioadă de încercare de trei ani şi patru luni.

Decizia instanţei nu este definitivă, iar fiului fostului lider al minerilor are zece zile la dispoziţie pentru a face recurs.

Dan Cozma, în vârstă de 32 de ani, a fost prins la începutul lunii iunie în timp ce conducea o maşină prin Petroşani, aflat în stare de ebrietate. În urma testării alcooltest, aparatul a înregistrat o alcoolemie de 0,89 la mie. Dan Cozma a fost dus ulterior la Spitalul de Urgenţă Petroşani, însă a refuzat să îi fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În aceste condiţii, pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel