Fiul lui Dumitru Buzatu susține că procurorii au ridicat de la tatăl său plicuri cu bani proveniți din vânzarea cireșelor și porcilor

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fiul lui Dumitru Buzatu susține că procurorii au ridicat de la locuința tatălui său plicuri cu bani din vânzarea cireșelor și porcilor.

Noi percheziții au avut loc la reședința lui Dumitru Buzatu de la Mărășeni, un sat din comuna Ștefan cel Mare, în dosarul în care fostul președinte al Consiliului Județean este anchetat.

Potrivit Antena 3 CNN, Tudor Buzatu, fiul lui Dumitru Buzatu, susține că procurorii au ridicat de la locuința acestuia plicuri cu bani proveniți din vânzarea cireșelor și porcilor. De asemenea, anchetatori au mai ridicat și laptopuri.

Tudor Buzatu a mai precizat că sumele de bani ridicate erau unele mici, de câteva sute de lei.

Săptămâna trecută, contestația lui Dumitru Buzatu față de arestarea preventivă a fost respinsă de magistrații Curții de Apel Iași.

În urmă cu două săptămâni, fostul președinte al Consiliului Județean Vaslui a fost prins în flagrant după ce a primit mită suma de 1,25 milioane de lei, cu scopul de a favoriza o firmă să obțină un contract. Anchetatorii au găsit suma de bani în portbagajul mașinii lui Dumitru Buzatu.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Chirieac și Ciuvică, schimb de replici privind cazul Dumitru Buzatu / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel