Fiu de primar, căutat de poliție după ce a postat o imagine pe Facebook

Fiul primarului din localitatea Grindu, județul Tulcea, are motive întemeiate să regrete faptul că a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de câţiva sturioni capturaţi. Cum pescuitul acestei specii este interzis din 2005, tânărul ar putea sta după gratii până la patru ani, relatează Realitatea TV.

Imaginile au fost preluate de Asociaţia Naţională de Combatere a Braconajului şi Poluarii. Chiar dacă omul şi-a şters rapid contul, nu a durat mult timp până când internauţii l-au recunoscut pe Gheorghe Neagu, în vârstă de 33 de ani. Acum, tânărul nu mai este de găsit.

"Nu pescuieşte la sturion. Nu ştiu să vă spun... Este interzis pescuitul. Nu m-am găsit cu el, nu ştiu despre ce e vorba deocamdată", a declarat primarul Neculai Neagu, în timp ce oamenii dn sat se feresc să discute subiectul pescuitului ilegal.

Asociaţia Pescarilor şi Vânătorilor s-a autosesizat: "Au fost anunţate organele de cercetare penală. Va fi şi este apanajul unui dosar penal", a precizat Cristian Dima, preşedintele AJVPS Galaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel