Urmărește emisiunea live


FITS: Cel mai bun dansator de flamenco din lume a impresionat publicul la Sibiu

Cel mai bun dansator de flamenco din lume în 2018, Jesus Carmona, a oferit publicului prezent la Centrul Cultural 'Ion Besoiu' din Sibiu, un spectacol memorabil, aplaudat îndelung de sutele de spectatori veniţi să vadă 'Flamenco ca destin'.

'Flamenco ca destin' e un spectacol refăcut special pentru FITS, Jesus Carmona fiind declarat cel mai bun dansator de flamenco din lume, în 2018', a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Festivalului Internaţional de Teatru (FITS), Cristina Ghinea.

În acest spectacol de flamenco au impresionat publicul şase dansatori, Jesús Carmona, Ángel Reyes, Cristian García Ballesteros, Lucía Campillo, Marta Gálvez şi Inmaculada Aranda, acompaniaţi de cinci muzicieni. 'Un spectacol încărcat de emoţie, pasiune şi forţă, ce va aduce în faţa publicului o noapte magică, de neuitat, alături de un mare nume al stilului flamenco', se arată în prezentarea spectacolului. Jesus Carmona va fi prezent din nou miercuri seara, de la ora 20,00, tot la Centrul Cultural 'Ion Besoiu', cu 'Cel mai bun flamenco'.

Preţul unui bilet este de 50 de lei. FITS se încheie duminică şi are loc în zeci de spaţii de joc, atât în aer liber, cât şi în săli de spectacole şi biserici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel