Firma lui Schwartzenberg, eliminată de la masa credală a Realității

Conflictul privind controlul postului Realitatea TV continuă în instanță. Casa de avocatură Ţâru & Asociaţii, care reprezintă Realitatea Media, a anunțat, luni, în cadrul unui comunicat de presă, că societatea E-Boutique Kft, controlată de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, și care a înstrăinat mărcile Realitatea fără să aibă aprobarea adunării creditorilor, a fost eliminată de la masa credală a Realității, informează realitatea.net.

Potrivit avocatului Andrei Țâru, de la Casa de avocatură Ţaru & Asociaţii, prin această decizie „toate acţiunile pe care le-a făcut această societate în calitate de creditor sunt nule de drept”, iar societatea Bluelink Comunicazione revine, astfel, la masa credală a societăţii Realitatea Media SA.

„Realitatea Media, prin societatea de avocatură Ţâru şi Asociaţii, aduce la cunoştinţă opiniei publice faptul că E-Boutique Kft, societate care se erija în creditor la masa credală a Realităţii şi care în mod fraudulos a încercat toate tertipurile juridice pentru prejudicierea iremediabilă a societăţii, a fost eliminată de la masă credală. Astfel, Bluelink Comunicazione îşi exprimă ferm poziţia de a reveni la masa credală a Realităţii, considerând că prin neplata preţului cesiunii de către E-Boutique, aceasta îi prejudiciază major interesele, cesiunea acestei creanţe făcându-se pentru a i se proteja practic creanţele şi nicidecum pentru fraudarea debitoarei şi aducerea Realităţii în incapacitate de plată”.

Actualul acţionar majoritar al Realitatea TV, care controlează şi masa credală a SC Realitatea Media SA, Cozmin Guşă, nu a dorit să facă comentării pe acest subiect.

Citește aici comunicatul Casei de avocatura Țâru & Asociații Citește aici certificatul emis de instanță:  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel