Firmă de... intervenţii canalizare, număr înmatriculare. N-o să-ţi vină să crezi

Asocierea literelor de pe plăcuţa de înmatriculare cu diferite aspecte ce ţin de viaţa personală sau de afacerea în care te afli este un lucru obişnuit în toată lumea.

Dacă, pe vremea lui Ceauşescu, plăcuţele de înmatriculare nu puteau fi personalizate, importantă fiind doar ultima cifră - pentru a vedea în care dintre duminici ai voie să circuli: cu soţ sau fără soţ - acum, de când au fost introduse plăcuţele de înmatriculare cu combinaţii de litere acestea pot fi alese de către şoferi: cei care au maşină BMW îşi pun, desigur o combinaţie care să cuprindă marca maşinii, alţii aleg iniţialele proprii sau ale copiilor, sau chiar combinaţii ceva mai "plastice" gen WTF, WTH sau... PLM.

Cât priveşte pe cei care au maşini cumpărate pe firmă, există posibilitatea de a alege combinaţii care să aibă legătură cu numele societăţii sau domeniul său de activitate. Un astfel de posibil exemplu este cel din imaginea alăturată, surprinsă, recent, în Capitală: o societate care se ocupă de intervenţii de desfundare canalizare are, la o autoutilitară, o plăcuţă de înmatriculare cu literele "ASS". Ce înseamnă ASS în engleză, credem că ştie toată lumea. Iar cei care nu ştiu, pot căuta pe Google Translate. Cert este că acest cuvânt are o legătură destul de strânsă cu activitatea prestată de firmă, mai bine zis cu ceea ce societatea are de scos din conductele de canalizare înfundate sau din fosele septice colmatate.

Vezi şi: Ministru PSD ”falimentar”, afaceri pe bandă rulantă

Fed Cup. Când și unde va juca România în semifinale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel