Firea - Speranța Cliseru - Carmen Dan. Dragomir: Au vrut să o încurce

Jandarmeria Română
Jandarmeria Română

Mitică Dragomir îi dă dreptate absolută Speranței Cliseru în conflictul cu privire la semnarea acordului pentru intervenția jandarmilor la protestul din 10 august.

Mitică Dragomir consideră că Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a avut dreptate absolută în tot ceea ce a declarat cu privire la intervenția jandarmilor la protestul din 10 august, iar multe persoane care au vrut să o încurce nu au reușit.

Doamna Gabi Firea nu are ce să caute în acest război. Carmen Dan și Speranța Cliseru au amândouă dreptate. Una, șefa Ministerului, așa a fost informată de către jandarmi. A venit și a dat pe sticlă ce a fost informată. Cealaltă a respectat legile țării. Ea nu greșește, nu se abate de la lege. Câți au vrut să o încurce și nu au avut ce să îi facă. E de o duritate nemaipomenită. Are 100% dreptate doamna Cliseru, iar dacă doamna Carmen Dan a deviat puțin de la adevăr este pentru că așa i-au dat jandarmii raportul. Nu poți să nu ai încredere în subordonați. Jandarmii și-au făcut datoria așa cum trebuie., a spus Mitică Dragomir în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel