Firea, prima REACȚIE la negocierile de la Vila Lac 1: "Au întors foaia şi citesc cum le convine"

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD, a reacţionat, sâmbătă, 12 decembrie, după ce PNL, USR-PLUS şi UDMR s-au întâlnit pentru a negocia noul guvern. 

Gabriela Firea spune că PSD va propune preşedintelui ori un guvern constituit de PSD, ori un guvern de uniune naţională, cu premier social-democrat, în persoana lui Alexandru Rafila.

"S-a votat pentru schimbare, dar schimbarea se traduce printr-o nouă formulă de guvern. Românii nu au votat ca PNL să se perpetueze la Palatul Victoria.

Orban spunea înainte de alegeri, că partidul cu cel mai mare rezultat o să dea premierul. Acum după ce au văzut că au pierdut aceste alegeri, au întors foaia şi citesc cum le convine.

Cu siguranţă, vom avea o atitudine, ca respect pentru români, trebuia acceptată propunerea noastră de premier, în persoana lui Alexandru Rafila (...).

În consecinţă, luni, delegaţia PSD va propune preşedintelui ceea ce e legitim, şi anume două variante: ori un guvern constituit de PSD, care poate să funcţioneze cu o minoritate în Parlament, ori un guvern de uniune naţională, cu premier PSD", a spus sâmbătă, la Antena 3, Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel