Firea, intervenție la Antena 3 după ce a zis Alexe: ”Sunt în vizorul Guvernului”. Radu Tudor: ”Nu v-a pomenit”

Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES

Gabriela Firea a avut o intervenție la Antena 3, marți seară, după declarațiile ministrului Costel Alexe.

Primarul general Gabriela Firea a spus că Primăria Capitalei a luat măsuri pentru imbunătățirea calității aerului, iar faptul că Bucureștiul este pe locul 4 în privința poluării și nu pe primul înseamnă că proiectele derulate au dat roade.

„Eu mă bucur că avem un ministru liberal al Mediului care este foarte preocupat încă din primele luni de mandat de problematica Mediului. Îi aduc la cunoștință faptul că și anteriorii miniștri au fost preocupați de această problemă, la fel primarii din toate marile municipii ale țării, inclusiv din București, Capitala fiind pe locul patru ca grad de poluare, din păcate. Nu suntem pe locul 1, așa cum s-a acreditat ideea în aceste zile. În ultimii trei ani și câteva luni, de când sunt primar general, am luat foarte multe măsuri pentru îmbunătățirea calității mediului și acestea se simt. Într-adevăr, nu putem să spunem că se simt sută la sută. (...) Sunt convinsă că și primarii din țară îi vor putea spune domnului ministru ce au făcut în ultima perioadă", a spus Gabriela Firea, marți seară, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii lui Radu Tudor de la Antena 3.

„Văd că, de două, trei zile, sunt iar în vizorul Guvernului PNL, care a găsit un țap ispășitor", a adăugat Gabriela Firea. Ulterior, a intervenit Radu Tudor: „Dar să știți că ministrul Alexe nu v-a pomenit numele și a spus doar de responsabilitatea guvernului PSD care a condus România. Nu v-a pomenit numele."

„A arunca cu noroi doar pentru că e acum la putere... nu este corect", a mai spus Gabriela Firea.

Ce a zis Alexe la Antena 3

„În ultimii ani, Guvernele care au condus României au pus problemele de mediu în plan secund. Dacă s-ar fi preocupat de toate aceste probleme, nu am fi avut atât de multe subiecte. Trebuie să recunoaștem: nu s-a făcut mai nimic în ceea ce înseamnă problemele de mediu ale României în ultimii ani", a declarat Costel Alexe, ministrul Mediului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel