Firea îi răspunde lui Cîţu: Gata, am difuzat dovada! Hai cu realizările woooww!

Senatorul PSD Gabriela Firea îi răspunde lui Florin Cîţu, cel care a spus, de la tribuna Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că PSD nu a susţinut vaccinarea.

"PSD a făcut tot posibilul să blocheze vaccinarea. Singura soluție de a reveni la normalitate este vaccinarea. De ce vrea PSD asta? Ați văzut vreun lider al PSD să meargă să se vaccineze, să promoveze vaccinarea? PSD a vrut să blocheze ca și PNRR. Investiții de 29 miliarde euro, bani care ajung la toți românii. Acesta este PSD", a declarat Florin Cîţu în Parlament.

În replică, Gabriela Firea a publicat pe Facebook o fotografie făcută în momentul în care s-a vaccinat anti Covid-19.

"Ne-a cerut acum Dl Câțu, de la tribuna Parlamentului, 'dovada' vaccinării! Zice că asta e rețeta 'fantastică' prin care el va scoate economia din criză! Că așa achită și împrumuturile înrobitoare! Găsește bani de pensii, alocații, sprijin pentru mediul de afaceri! Gata, am difuzat dovada! Hai cu realizările woooww!!!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Cîțu, către PSD: După 25 septembrie va fi și mai rău. De cine vă e cel mai frică nu scăpați

 

Premierul Florin Cîțu spune că a devenit obsesia social-democraților, care văd în el „cel mai mare inamic al lor, o amenințare”: „După 25 septembrie va fi și mai rău pentru dvs. Am tranșat alegerile din PNL. De cine vă e cel mai frică nu scăpați”.

„Românii au înțeles deja concluzia tertipurilor pesediste - social-democrații văd în mine cel mai mare inamic al lor, o amenințare. Și o vedem și în această moțiune. De ce? Pentru că sunt singurul care s-a opus sistematic și vehement oricărei colaborări cu PSD. Toți românii trebuie să știe că niciodată nu voi face compromisuri, dar mai ales când vine vorba de PSD”, spune premierul Florin Cîțu.

„Știți că niciodată, dar niciodată nu aș susține nici măcar în glumă să dau jos propriul guvern ca apoi să fac guvernare cu PSD. Am intrat în politică liberal convins și voi respecta principiile și valorile liberale. Domnilor de la PSD, degeaba sperați. Vă mințiți singuri. După 25 septembrie va fi și mai rău pentru dvs. Am tranșat alegerile din PNL. De cine vă e cel mai frică nu scăpați”, adaugă Cîțu.

El acuză că moțiunea de cenzură se adresează doar persoanei sale.

„Ați dezvoltat o obsesie. Vă e frică. (...) Vă spun și acum să fie foarte clar - guvernarea merge foarte bine. Coaliția este puternică, este unită și pregătită să guverneze cel puțin opt ani de acum încolo. (...) Economia a trecut cu bine peste cea mai mare criză. Mai țineți minte când trompetele pesediste amenințau că va fi foamete, că economia va fi în colaps. Ați panicat românii și atât. Cereți-vă scuze românilor”, afirmă premierul citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel