Sector 5, incendiu. Firea, gest emoționant. Bădulescu: Am hotărât să găsim o soluție

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu şi consilieri ai Primarului General, Gabriela Firea, s-au întâlnit astăzi, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, cu familiile care au rămas fără locuinţe în urma incendiului care a avut loc în dată de 8 septembrie 2018, în sectorul 5 al Capitalei.

În cadrul întâlnirii au fost stabiliţi paşii administrativi care trebuie urmaţi pentru că familiile sinistrate să fie mutate, în cel mai scurt timp, în locuinţele de necesitate ale Primăriei Capitalei, în baza unor contracte de închiriere.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu:

"În urma discuţiilor avute cu Primarul General, Gabriela Firea, care a fost în permanenţă la curent cu situaţia dvs., şi după ce am epuizat discuţiile cu Primăria Sectorului 5, din păcate fără niciun rezultat, am hotărât să găsim o soluţie pentru a vă muta, în baza unor contracte de închiriere, care se vor înnoi din 6 în 6 luni, în locuinţele de necesitate situate în Piaţa Naţiunile Unite. Astfel, pentru a beneficia de aceste locuinţe, este necesar să depuneţi cât mai repede dosarele, urmând ca după aprobarea lor de către Primarul General şi după îndeplinirea celorlalţi pasi administrativi, să începem mutarea dvs. în aceste apartamente. Veţi avea sprijinul nostru inclusiv pentru a vă muta din căminul Colegiului "Dumitru Motoc" în blocurile Primăriei Municipiului Bucureşti".

Facem precizarea ca reprezentanţii PMB au fost în permanenţă legătură cu persoanele sinistrate punându-le la dispoziţie, în toată această perioadă, asistenta juridică. Mai mult decât atât, Primăria Municipiului Bucureşti a încercat în repetate rânduri să identifice o soluţie pentru familiile sinistrate însă Primăria Sectorului 5 a refuzat sprijinul PMB.

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel