Firea: Fac PLÂNGERE împotriva premierului

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Gabriela Firea, candidatul PSD București la funcția de senator, a anunțat că va face o plângerea împotriva premierului Orban.

Invitată la Antena3, Gabriela Firea a anunțat că va face plângere  împotriva premierului Ludovic Orban. Iată ce a spus președintele PSD București:

„Voi face plângere împotriva premierului și împotriva ministrului Fondurilor Europene, care astăzi au semnat un contract de finanțare împreună cu noul primar, primarul dreptei unite, pentru finanțarea reabilitării conductei de termoficare, un contract care era gata în urmă cu un an de zile, la care am lucrat împreună cu echipa mea din cadrul Primăriei, 4 ani de zile noi am realizat strategia energetică a capitalei, de asemenea, studiul de fezabilitate și am îndeplinit toate condiționalitățile solicitate de la Bruxelles. E vorba de 330 de milioane de euro.

Firește, avem și noi partea de co-finanțare, dar ce vreau să spun, de când a venit acest Guvern, acum aproape un an de zile, ni s-a spus că nu putem să semnăm și să începem practic să reabilităm conductele, ca să nu mai fie probleme cu apa caldă și căldura, pentru că nu avem toate acordurile, în scris, ale proprietarilor, sub a căror terenuri tranzitează rețeaua de termoficare. Aveam în jur de 300 dintre aceste acorduri. Nici în această clipă ele nu există, dar, ce să vezi, fix în campanie electorală, ca domnul Orban, cu ministrul Fondurilor și cu noul primar să se împăuneze în fața populației, în special în fața bucureștenilor, au confiscat întreaga muncă a echipei mele, dar nu este asta atât de important. Este un furt. Important este că, un an de zile, puteam să reabilităm rețeaua de termoficare.

I-au sabotat pe bucureșteni, e mai puțin important faptul că au confiscat munca mea și a echipei, situație, pe care vreau să o subliniez în această plângere, e aceea că într-un an de zile puteau să fie reabilitate porțiuni din rețeaua de termoficare cu fonduri europene și ei au blocat acest lucru în mod conștient, doar pentru a veni acum în fața publicului, în campanie electorală pentru alegerile parlamentare, să spună că ei, cei de la Guvern și cei de la PNL au semnat acest contract.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel