Firea - Dragnea, atac. Pop: Din păcate, se confundă. Refuz să cred

pop liviu
pop liviu

Senatorul social-democrat Liviu Pop consideră că nemulţumirile din PSD trebuie exprimate în interiorul partidului, unde "există dezbatere democratică", precizând că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, trebuie să îşi argumenteze afirmaţiile pe care le-a făcut în spaţiul public.

"Acest lucru trebuia clarificat în interiorul CEx-ului, în structura de partid. Sunt un om al dialogului. Toate deciziile se iau în forurile statutare ale partidului. Acolo trebuie discutata viaţa internă a unui partid, nu în spaţiul public. În spaţiul public discutam despre proiecte, despre de ce ne-am angajat în campania electorală, despre poziţia partidului privind anumite elemente. Din păcate, se confundă cele doua fronturi, planuri. Când ai nemulţumiri vizavi de un coleg din partid eu ştiu, că am participat la anumite şedinţe ale CEx-ului, acolo se spuneau toate nemulţumirile", a declarat Pop, miercuri, la Senat.

Guvernul, blocare proiecte locale

"Eu refuz să cred că, astăzi, Guvernul României blochează proiecte locale, refuz să cred. (...) Eu am văzut deschidere totală din partea Guvenului, cel puţin când am condus Ministerul Educaţiei, vizavi de problemele Bucureştiului. Celelalte elemente prezentate public de doamna primar trebuie argumentate. Am înţeles că a punctat anumite elemente.

Să ascultăm şi cu cealaltă parte - Guvernul. Să vedem ce funcţionar blochează anumite proiecte. (...) Nu pot să spun că (n.r. - Firea) exagerează, pentru că nu ştiu ce argumente are în spate. (...) Nemulţumirile, din punctul meu de vedere, trebuie exprimate în interiorul partidului. Dacă acolo nu există dezbatere democratică, ceea ce nu se întâmpla... În PSD este dezbatere democratică. (...) Nu văd unde nu a fost dezbatere democratică, aşa cum am înţeles că a spus doamna Firea", a conchis Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel