Firea contraatacă. B1 amendat cu 15.000 de lei

Gabriela Vrânceanu Firea a sesizat emisiunea "Naşul", de la postul B1 TV, la CNA

Moderatoarea emisiunii "Ştirea Zilei" , de la Antena3, a reclamat emisiunea din data de 1 iunie, a lui Radu Morar. Aceasta a spus că moderatorul şi invitatul său, Cristian Boureanu, i-au lezat imaginea şi au folosit cuvinte urâte la adresa sa şi a trustului Intact.

Firea îl acuză pe Morar că nu i-a citit mesajele, pe care aceasta i l-a trimis pe telefon, deşi a recunoscut în direct că a primit mesajele ,încălcându-i astfel dreptul al replică. Reprezentanţii postului B1 Tv au spus că Radu Morar nu a citit mesajele deoarece aveau caracter personal, însă Gabriela Vrânceanu Firea putea să intre oricând în direct şi să-şi exprime punctul de vedere.

În şedinţa de joi, CNA, a luat hotărârea de a amendat postul B1 TV cu suma de 15,000 de lei, pentru ediţia din 1 iunie, a emisiunii "Naşul".

Christian Mititelu a propus o amenda de 18,000 de lei. El a motivat că acest caz trebuie tratat cu seriozitate şi nu trebuie ierate niciuna din părţi. Până la urma, propunerea de 15,000 de lei, făcută de Gelu Trandafir,  a întrunit numărul de voturi necesare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel