Faliment RADET. Firea, atac la Virgil Popescu: Îi dau o veste proastă acestui ministru al Energiei incompetent și repetent

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea l-a atacat pe noul ministru al Energiei, Virgil Popescu, în legătură cu falimentul RADET-ului.

"Dați-mi voie să fac o corecție, referitoare la știrile bombastice care se derulează chiar în aceste momente pe ecrane, firește știti neadevărate, firește fake news-uri, dar ne-am obișnuit. A ieșit noul ministru al Energiei, lângă noul premier al României, să-i sperie pe bucureșteni că vor rămâne în această iarna fără apă caldă și caldură, anuntând, de la nivelul de ministru politic, faptul că luni, RADET-ul va intra în faliment. Eu stau să mă întreb în ce țară trăim, în care un ministru numit politic, știe ce ce va face justiția, cum se va înfăptui justiția, luni",  a declarat Gabriela Firea.

"Îi dau o veste proastă acestui ministru al Energiei incompetent și repetent. În cazul în care, doamne ferește, RADET-ul intră în faliment, intră și ELCEN-ul în faliment, care poate nu a aflat, îl informez eu pe această cale, că este în răspunderea domniei sale ca ministru. Mult mai normal era ca acest domn, nou ministru, să citească legislația, reglementările, să se informeze și apoi să facă afirmații ce din coadă o să sune. Îi asigur pe bucureșteni, indiferent de situația juridico-financiară, atât a RADET, care este la Primărie, cât și a ELCEN, care este la Guvern, nu se va întrerupe furnizarea agentului termic, sub nicio formă, și vă garantez în București, pentru simplul motiv că apa caldă și căldura constituie infrastructură critică și are o legislație in vogoare aparte, care garantează livrarea. Sub nicio formă nu se va întâmpla cum a anunțat acest nou ministru incompetent al Energiei, că luni, judecătorul va declara falimentul RADET-ului, dumnealui bucurându-se și râzând, uitând că ELCEN-ul e în aceeași situație și speriindu-i pe bucureșteni", a adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel