Faliment RADET. Firea, atac la Virgil Popescu: Îi dau o veste proastă acestui ministru al Energiei incompetent și repetent

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea l-a atacat pe noul ministru al Energiei, Virgil Popescu, în legătură cu falimentul RADET-ului.

"Dați-mi voie să fac o corecție, referitoare la știrile bombastice care se derulează chiar în aceste momente pe ecrane, firește știti neadevărate, firește fake news-uri, dar ne-am obișnuit. A ieșit noul ministru al Energiei, lângă noul premier al României, să-i sperie pe bucureșteni că vor rămâne în această iarna fără apă caldă și caldură, anuntând, de la nivelul de ministru politic, faptul că luni, RADET-ul va intra în faliment. Eu stau să mă întreb în ce țară trăim, în care un ministru numit politic, știe ce ce va face justiția, cum se va înfăptui justiția, luni",  a declarat Gabriela Firea.

"Îi dau o veste proastă acestui ministru al Energiei incompetent și repetent. În cazul în care, doamne ferește, RADET-ul intră în faliment, intră și ELCEN-ul în faliment, care poate nu a aflat, îl informez eu pe această cale, că este în răspunderea domniei sale ca ministru. Mult mai normal era ca acest domn, nou ministru, să citească legislația, reglementările, să se informeze și apoi să facă afirmații ce din coadă o să sune. Îi asigur pe bucureșteni, indiferent de situația juridico-financiară, atât a RADET, care este la Primărie, cât și a ELCEN, care este la Guvern, nu se va întrerupe furnizarea agentului termic, sub nicio formă, și vă garantez în București, pentru simplul motiv că apa caldă și căldura constituie infrastructură critică și are o legislație in vogoare aparte, care garantează livrarea. Sub nicio formă nu se va întâmpla cum a anunțat acest nou ministru incompetent al Energiei, că luni, judecătorul va declara falimentul RADET-ului, dumnealui bucurându-se și râzând, uitând că ELCEN-ul e în aceeași situație și speriindu-i pe bucureșteni", a adăugat ea.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27