Firea, apel către Guvern în privinţa tarifelor RCA

Primarul general, Gabriela Firea, face un apel către Guvern să intervină în ceea ce priveşte reglementarea tarifelor la asigurările auto obligatorii, astfel încât protestele transportatorilor, care au blocat şoseaua de centură a Capitalei, să nu ia amploare, se arată într-un comunicat de presă al municipalităţii.

Gabriela Firea atrage atenţia că aglomerarea şoselelor poate duce, în ultimă instanţă, la blocarea unui întreg oraş, scrie Agerpres.

'Fără discuţii, fără măsuri clare de reglementare a RCA, aceste proteste vor continua în detrimentul tuturor. Am înţeles că au fost blocate şoselele de centură din marile oraşe şi că, mai mult decât atât, ar avea loc un protest general în data de 15 septembrie, la doar câteva zile de la începerea şcolii şi când traficul va fi oricum îngreunat. Este o situaţie dificilă, atât pentru transportatori, care am înţeles că sunt copleşiţi de noua valoare a RCA, cât şi pentru ceilalţi şoferi care nu pot ajunge la serviciu, acasă, grădiniţe, şcoli etc', arată Firea.

Citește și: "România, sat fără câini!". Situație catastrofală: Solicităm intervenția de urgență a Guvernului

Primarul General al Capitalei aminteşte că autospecialele ISU au ajuns cu dificultate la incendiul care a izbucnit luni la REMAT Berceni din cauza acestor proteste.

'Cred că este necesar că părţile implicate să se aşeze la masa negocierilor şi să pună capăt acestor proteste care durează de aproape o lună de zile', subliniază edilul Capitalei. 

Citește și: Polițe RCA, nouă bombă pentru șoferi. Ce se va întâmpla după alegeri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel