”România, sat fără câini!”. Situație catastrofală: Solicităm intervenția de urgență a Guvernului

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a primit răspuns de la Consiliul Concurenței că ASF are pârghiile necesare pentru a controla piața RCA. 

În ciuda acestor pârghii, ”tarifele RCA pentru transportatorii rutieri au crescut de la 1.000 de euro în 2014, la 3.500 euro la final de 2015 și, în pofida sesizărilor și dialogului cu autorități și asigurători, asigurarea RCA pentru camioane a ajuns să coste peste 22.000 lei la clasa B0 după iulie 2016”. 

UNTRR întreabă „De ce ASF nu folosește aceste pârghii? Cine verifică dacă ASF își face treaba sau nu? Și dacă nu și-o face cine ia măsuri? România, sat fără câini!”. 

Transportatorii lansează un scenariu exploziv: autoritățile, în loc să fie parteneri pentru dezvoltarea mediului de afaceri din România, sprijină grupuri de interese pentru profitul propriu, sacrificând dezvoltarea economică a României. 

România a derapat serios

”Prejudiciul creat în acest mod pare să nu fie de interes pentru autorități și politicienii actuali deopotrivă, deoarece nota de plată va veni în primul rând firmelor cu capital românesc și altor politicieni aleși și autorități desemnate, care, chiar dacă vor fi reprezentate de aceiași oameni, vor găsi explicații de ce nu au acționat la timp. Se confirmă astfel încă o dată că România a derapat serios de la valorile democratice și că mediul politic "ales" nu reprezintă interesele mediului de afaceri în general și ale cetățenilor, ci creează sisteme de oprimare economică ale agenților economici spre profitul uriaș ai unor prieteni, probabil finanțatori, prejudiciind România de o dezvoltare economică normală. Solicităm Parlamentului României să verifice dacă ASF și-a îndeplinit rolul de autoritate de supraveghere! Solicităm intervenția de urgență a Guvernului României, înainte ca lipsa de măsuri din partea ASF în privința situației RCA să conducă la situații nefaste, ireversibile!”, transmite UNTRR. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy