Firea, anunț important legat de candidații la alegerile europarlamentare

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a spus că alianța PSD-UNPR-PC propune cei mai competenți candidați pentru alegerile europarlamentare.

Pentru a dovedi acest lucru, face referire la experiența pe are aceștia o au, dar și la activitatea profesională bogată.

„Dincolo de pregătirea profesională, candidații Alianței PSD-UNPR-PC se pot lăuda și cu o vastă experiență dată de pozițiile ocupate, de-a lungul timpului, în instituții ale administrației centrale din România sau în instituții europene. Astfel, dna Corina Crețu a fost consilier prezidențial, deputat, senator, euro-obeservator și deputat în Parlamentul European, dna Daciana Sârbu a fost președinte al Autorității Naționale pentru Tineret, deputat și apoi europarlamentar, dna Maria Grapini și dl Dan Nica au fost miniștri în guvernul României, iar lista nu se oprește aici", spune Gabriela Firea.

„Prin calitatea deosebită a candidaților pe care îi propune pentru alegerile europarlamentare, Alianța PSD-UNPR-PC dă dovadă de respect atât pentru cetățenii României, ale căror interese vor fi reprezentate cu cinste și profesionalism, cât și pentru Parlamentul European, ceea ce va conduce la un plus de apreciere pentru România în Uniunea Europeană", a conchis Gabriela Firea.

VEZI ȘI: Pandele, avertisment clar pentru Gabriela Firea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel