Firea a ieșit în campanie și a rămas ÎNMĂRMURITĂ: „Eșec grav, oamenii sunt revoltați!“

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Candidatul PSD București la funcția de senator, Gabriela Firea, a mers în campanie și a vorbit cu locuitorii Capitalei despre măsurile luate de Guvern. Iată ce a scris aceasta.

Gabriela Firea, candidatul PSD București la Senatul României, a ieșit în campanie și a stat de vorbă cu locuitorii Capitalei. În postarea publicată pe Facebook, aceasta a vorbit despre atitudinea bucureștenilor față de măsurile Guvernului:

„De vorbă cu bucureștenii. Oamenii sunt revoltați. Guvernul PNL a avut nevoie de 10 luni de pandemie ca să constate că măștile pe care ne obligă să le purtăm sunt neconforme, deci nu doar am aruncat banii pe geam, dar – ceea ce este mai grav!- le purtăm degeaba pentru că nu ne protejează.

Românii s-au îmbolnăvit cu zecile de mii și au murit cu miile din cauza guvernului Orban, care nu și-a făcut deloc treaba!

Cum Orban sau vreun ministru nu-și asumă nicio responsabilitate, singura modalitate de a da socoteală este prin vot pe 6 decembrie.

Zeci de mii de oameni s-au contaminat, mii de oameni au murit deși au respectat regulile impuse de autorități din cauză că guvernul PNL nu a fost în stare să controleze și să reglementeze comerțul cu măști neconforme, multe dintre ele ajungând să fie folosite chiar de personalul medical din linia întâi.

PNL trebuie să își asume responsabilitatea pentru că români și-au aruncat practic banii pe geam pentru a cumpăra niște măști care nu le-au oferit nicio protecție.

Este un eșec grav al guvernului susținut de Dreapta Unită, iar vinovații, în frunte cu Iohannis și cu Orban trebuie să plătească pe 6 decembrie pentru tot răul pe care l-au făcut și îl fac românilor.

#EșecDeDreapta

#NuLePasăDeOamen

i#IncompetențăȘICorupțieLaGuvernare“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel