Firea, după încarcerarea lui Dragnea: Faliment al felului în care a fost coordonat partidul

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a transmis un mesaj la scurt timp după ce Liviu Dragnea a ajuns la penitenciarul Rahova. 

"Ne aflăm într-un moment de răscruce și avem de luat, sub presiunea evenimentelor recente, decizii importante, hotărâtoare pentru evoluția noastră ca partid, dar și ca doctrină politică. Decizii care se vor răsfrânge și asupra țării, implicit. Trebuie să înțelegem foarte clar că este nevoie nu doar de o schimbare de persoane, ci si a modului de a face politica.

Schimbare cerută nu numai de falimentul dovedit al felului în care a fost coordonat partidul în ultima perioadă, ci și de transformările majore care au avut loc în societate. Oamenii au așteptări din ce în ce mai mari, îndreptățite, au la dispoziție instrumente prin care să comunice eficient. Dacă noi vom continua să ne bazăm politica pe un grup restrâns de persoane și nu pe o largă consultare în partid și în societate, riscăm să pierdem mult mai mult", transmite Gabriela Firea.

"Regret situaţia prin care trece domnul Dragnea"

"Uman, regret situația grea prin care trece acum dl. Dragnea. Îmi pare rău și că această situație s-a răsfrânt în mod negativ asupra Partidului Social Democrat și a societății românești în general.

PSD a avut multi simpatizanți și votanți. PSD avut multi oameni politici responsabili care au dus Romania in UE si NATO. Cred ca trebuie sa ne întoarcem la oameni, tineri și seniori, să-i ascultăm mai mult. Și sigur se vor reîntoarce și ei la noi. Important este să nu ne sfâșiem între noi, pentru putere. Solidaritatea și învățarea lecției să ne fie cuvintele de ordine", a mai declarat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel