EXCLUSIV  FIORI de la Bruxelles. Carmen Avram: ”România va începe să plătească! În Belgia, cei care fac așa ceva sunt găsiți IMEDIAT”

Carmen Avram FOTO FACEBOOK
Carmen Avram FOTO FACEBOOK

Carmen Avram, europarlamentar, a lansat un semnal important: România va începe să plătească!

„Astăzi, dacă, în Belgia, de exemplu, nu reciclezi cum trebuie, există metode de a identifica pe cei care pun în saci greșiți obiectele pe care ar trebui să le pună în saci de culoarea albastră, cum e plasticul, sau saci de culoare galbenă, cum e hârtia. Vin și te amendează! Deci, suntem atât de departe! Noi nici măcar n-am început, în Occident lucrurile acestea se fac riguros de 15-20 de ani. România trebuie să-și schimbe atitudinea față de mediu! Asta este foarte clar. La Bruxelles, mediul a devenit principala politică europeană, iar noi va trebui să ne aliniem”, a spus Carmen Avram, vineri, la DC News TV.

„Noi trebuie să ne aliniem și fiecare leu învestit de astăzi încolo trebuie să aibă legătură cu factorul ecologic. Dacă nu o să facem asta, o să plătim, pentru că se vorbește deja despre impunerea de taxe. Adică Uniunea Europeană se va împrumuta în numele noastru, al tuturor, cu garanții ale UE de pe piața financiară pentru a da acei 750 miliarde pentru redresare economică. Se discută chiar astăzi, la Bruxelles, în cadrul summitul european, cât vor fi suvenții, granții, cât împrumuturi. Împrumuturile trebuie plătite până în 2058. Ca să plătești, ai nevoie de bani. De unde faci rost de bani? Fie crești contribuția fiecărui stat, fie impui taxe noi, fie le faci pe amândouă. Prin aceste taxe noi se numără inclusive taxa pe plastic nereciclabil. E o taxă care se va impune, cu siguranță spun eu. (…) Și, atunci, România va începe să plătească!”, a subliniat Carmen Avram.

Declarațiile au fost făcute în cadrul dezbaterii online „Reciclarea, obiectiv ratat? Strategia câștigătoare pentru România”, eveniment organizat de trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News TV, DC News și DC Business.

RECICLAREA, OBIECTIV RATAT? STRATEGIA CÂȘTIGĂTOARE PENTRU ROMÂNIA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel