Finul lui Iohannis, scandal cu Țiriac, "implicații politice". Chirieac: Un minus de sute de mii de voturi

Ion Ţiriac a ajuns la Tribunalul Bucureşti, după ce finul lui Klaus Iohannis, Marius Vecerdea, a contestat alegerile de la Federaţia Română de Tenis. Cum comentează analistul politic Bogdan Chirieac situația.

După ce a pierdut alegerile, în faţa lui Ţiriac, Vecerdea a acuzat implicaţii politice în organizarea alegerilor şi a făcut plângere în instanţă. Ţiriac spunea, în urmă cu o săptămână, despre Marius Vecerdea, că se folosesşte de faptul că e finul preşedintelui Klaus Iohannis pentru a împiedica activitatea federaţiei.

"Nu îşi dă seama cât de mult rău i-ar putea face lui Iohannis"

"Domnul Vecerdea probabil că nu îşi dă seama, nu are viziunea asta politică a lucrurilor... Nu îşi dă seama cât de mult rău i-ar putea face preşedintelui Iohannis, în acest moment, fiindcă Ion Ţiriac este o personalitate foarte populară în România, un om care a realizat enorm de multe lucruri în viaţă, care nu are nimic de pierdut, pe care toată ţara l-a văzut aseară comentând finala de la Wimblendon, pe Arena Naţională, alături de marea campioană Simona Halep.

Este dreptul lui Țiriac să fie președintele Federaţiei Române de Tensi, când vine unul care zice "sunt finul lui Iohannis, vreau să fiu eu". Îi face un enorm rău! S-ar putea ca domnul președinte Iohannis chiar să nu aibă nimic de-a face cu chestiunea aceasta. Adică nu doreşte domnul Iohannis să pună preşedinţi la Federaţia Română de Tenis, că nu e treaba dânsului şi probabil nu are nici intenţia sau vreun interes", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

"Un minus de sute de mii de voturi"

"Mi-e teamă că din acest război, provocat de domnul Vecerdea împotriva unui mare campion, victima colaterală, politică este Klaus Iohannis, într-un moment în care fiecare vot contează. Fiecare episod din acesta neaşteptat îţi poate aduce un minus de sute de mii de voturi, fără să ştii de ce şi absolut degeaba. Mă îndoiesc că domnul Klaus Iohannis are vreo legătură cu disputa Vecerdea - Ion Țiriac", a mai spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel