Finanțator FC Petrolul Ploiești, vizat de perchezițiile DIICOT

DIICOT
DIICOT

Unul dintre finanțatorii FC Petrolul Ploiești, Nicolae Capră, este implicat în dosarul de evaziune fiscală în care procurorii DIICOT Ploiești efectuează miercuri mai multe percheziții.

Surse judiciare au declarat că Nicolae Capră și soția acestuia, Cristina, controlau unele dintre firmele implicate în lanțul infracțional construit de omul de afaceri Florian Walter și de apropiați ai acestuia.

Potrivit surselor citate, suspecții ar fi folosit, în perioada 2012-2014, mai multe firme fantomă cu care au semnat contracte fictive de livrări de bunuri sau prestări servicii.

În lanțul infracțional apar și firme controlate de unul dintre finanțatorii Petrolului Ploiești, Nicolae Capră, și de soția acestuia, Cristina, prin care s-au făcut achiziții fictive de bunuri.

Nicolae Capră și soția sa au fost trimiși în judecată în luna decembrie a anului trecut, alături de alte 14 persoane, între care Daniel Capră, finanțatorul principal al Petrolul Ploiești, și directorul general al clubului, Marius Bucuroiu, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 15,4 milioane de euro.

Procurorii DIICOT Ploiești efectuează miercuri 29 de percheziții în Prahova, București și Ilfov, pentru destructurarea unui grup infracțional format din 23 de persoane în care este implicat și omul de afaceri Florian Walter, fost finanțator al Petrolului Ploiești, scrie Agerpres.

VEZI ȘI: Percheziții DIICOT la Romprest! Patronul Florian Walter ar fi vizat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel