Finalul Game Of Thrones a apărut pe net. Fanii sunt furioşi!

Potrivit The Sun, pe platformele de socializare Reddit şi Twitter circulă de zor spoilere majore legate de bătălia de la Debarcaderul Regelui, precum şi modul în care se va încheia serialul "Game of Thrones". Spectatorii care au citit deja spoilerele sunt furioşi şi extrem de dezamăgiţi de direcţia în care au ales producătorii David Benioff şi D. B. Weiss să ducă acţiunea. 

Iubitorii producţiei HBO au scris aproape la unison că finalul este "cel mai nereuşit din istoria televiziunii". Un utilizator Twitter a scris: "Tocmai am citit sumarele episoadelor 5 si 6 ale Game of Thrones. În cazul în care sunt adevărate, D & D au distrus cel mai bun serial din istoria TV doar de dragul de a şoca publicul". 

Un altul a adăugat: "Am văzut informaţii din episodul 5 şi pot să zic că e groaznic. Dacă nu mă credeţi, mergeţi pe Reddit şi Twitter şi tastaţi spoilere Game Of Thrones şi veţi vedea. Tot acolo au apărut sumare legate de episoadele anterioare şi tot ce s-a scris a fost adevărat."

Supărat, un alt internaut a remarcat: "Am citit sumarele ultimelor episoade şi, dacă sunt adevărate, nu voi mai spune niciodată că Urzeala Tronurilor e cel mai bun serial din istoria televiziunii. Voi spune doar că sezoanele 1-7 sunt cele mai bune realizate vreodată".

Fanii cer anularea serialului

"Credeţi că episodul 4 a fost dezamăgitor? Dacă informaţiile scăpate pe internet din episoadele 5 şi 6 sunt adevărate (şi probabil sunt, pentru că până acum nu au circulat minciuni), nu aţi văzut nimic încă".

Nu în ultimul rând, un alt internaut a scris: "Am citit toate datele scăpate pe internet. Nu mai vreau sfârşitul, anulaţi serialul. Dacă toate acestea sunt adevărate, oamenii vor ramane cu un gust amar după ce au investit atât de mult din punct de vedere emoţional în acest serial".

Printre altele, în sumarele care circulă pe Reddit şi Twitter fanii pot afla ce personaje mari vor muri, cum vor fi trădaţi unii din preferaţii publicului şi cine va ajunge, în cele din urmă, în fruntea ţinutului fantastic Westeros.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel