FINALĂ INSULA IUBIRII sezon 4 - 9 decembrie. Ei au rămas împreună! video

Finala INSULA IUBIRII 9 decembrie
Finala INSULA IUBIRII 9 decembrie

FINALĂ INSULA IUBIRII sezon 4 - 9 decembrie. Duminică, 9 decembrie, a avut loc finala INSULA IUBIRII sezon 4. Am aflat ce cupluri au rămas împreună și cine a decis să se despartă după INSULA IUBIRII.

FINALĂ INSULA IUBIRII sezon 4 - 9 decembrie. Cele cinci cupluri care au făcut parte din cel de-a patrulea sezon "Insula Iubirii" s-au întors duminică seară, 9 decembrie de la 20.00, la Antena 1, în fața ceremoniei focului.

FINALĂ INSULA IUBIRII sezon 4 - 9 decembrie. De această dată în România, nu în Thailanda, la șase luni de la încheierea filmărilor, cuplurile s-au reîntâlnir cu Radu Vâlcan la Bonfire pentru a povesti cum a decurs viața lor după "Insula Iubirii" și ce s-a întâmplat cu relațiile lor.

Înainte de a pleca de pe "Insula Iubirii", cuplurile au răspuns celei mai importante întrebări de cuplu: "Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?".

FINALĂ INSULA IUBIRII sezon 4 - 9 decembrie. Cine a revenit asupra deciziei și cine a decis să mai dea o șansă relației sale, telespectatorii aflați din rândurile de mai jos:

Mari și Iulian au decis despărțirea în Thailanda.

Mari consideră că unicul vinovat pentru situația care s-a întâmplat este chiar Iulian. Șase luni mai târziu, decizia ei a rămas neschimbată: "Sunt singură și nu m-am gândit încă ce partener îmi doresc pe viitor... habar n-am, doar să vină!".

Mari și Iulian au rămas amici, dar vorbesc destul de rar: "Suntem prieteni... pot spune. Vorbim când avem timp. El muncește, eu muncesc."

Pentru o perioadă, Mari a fost plecată din țară, acesta fiind și motivul pentru care nu a fost prezentă la Ceremonia Focului ce a avut loc în România. De asemenea, Iulian și-a văzut de viața lui. Dacă ne uităm pe contul său de Facebook, pare că este singur. Deși echipa a insista să aibă de la el un ultim testimonial, timiditatea l-a împiedicat să facă filmarea solicitată. Din spusele ambilor, nu există șanse de împăcare întrei ei, mai ales după difuzarea emisiunii.

VEZI ȘI: Finală INSULA IUBIRII. Radu Vâlcan, scandal: Ești cel mai laș bărbat!


Gabi și Andreea au fost cel mai controversat cuplu de la Insula Iubirii.

Pe 9 decembrie, în marea finală, am aflat dacă au rămas sau nu împreună. Întâlnirea de la București, care a avut loc în săptămâna în care a început difuzarea emisiunii, i-a găsit împreună, formând un cuplu, în ciuda evenimentelor petrecute pe insulă.

Gabi a dorit să se împace cu Andreea pentru că i-a părut rău pentru felul în care a vorbit în Thailanda vizavi de ea. Până la urmă, și-a dat seama că „Andreea nu este cea mai potrivită pentru el".

Pe de altă parte, Andreea se consideră fericită. Situația în care erau până la venirea în Thailanda și-a reluat cursul. Experiența de la Insula iubirii și sfaturile pe care le-au primit acolo au fost total ignorate de cei doi. Marea surpinză a venit la aproape un an de la încheierea filmărilor. Prin intermediul unei filmări, Andreea a spus, la Antena 1, că relația dintre ea și Gabi s-a încheiat.

Cati și Răzvan au fost invitați la Ceremonia Focului din România pentru a afla vești despre relația lor.

Cati a spus care este cel mai mare regret cu care a plecat de pe insulă: ”Mi-am dat seama că am pierdut un om minunat, un om frumos și cu suflet mare. Mi-a demonstrat asta și după ce ne-am întors. Regret foarte mult. Nu trebuia să fac ce am făcut. Puteam să aștept, știam că o să se schimbe și nu trebuia să fac ce am făcut."

Însă Răzvan pare că nu s-a schimbat deloc. În zecile de mesaje trimise echipei Antena 1, Răzvan a transmis numeroase amenințări: „Am toate dosarele voastre. O să aplic legea străzii pe voi."

Hannelore și Bogdan s-au căsătorit.

Surpriza a fost însă legată de Raul, bărbatul spre care Hannelore și-a îndreptat atenția și pe care a încercat să-l folosească pentru a se reconfirma ca femeie atrăgătoare. Raul a dezvăluit că Hannelore l-a căutat de mai multe ori.

Partenerea lui Bogdan l-a sunat și i-a trimis mesaje ce conțin anumite invitații.

"Convorbiri de câte 30 de minute inițiate de ea. Au urmat multe mesaje: „Doamne, abia aștept să te văd! Mi-ai dat așa un fior în mare, ai pus mâna pe mine și m-au luat gândurile". Nu vedeam de ce aș continua. Nu suntem prieteni, nu ne cunoaștem de-o viață. Nu mi-am dorit absolut nimic." - a povestit Raul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel