FINALĂ EUROVISION 2018. Mihai Trăistariu - compozitori, scandal: N-am păcălit niciodată pe nimeni

Irina Constantin / 13 feb 2018 / 20:29 Salveaza PDF Comentarii

EUROVISION 2018. Este un scandal uriaș în acest an la Eurovision. 

FINALĂ EUROVISION 2018. Mihai Trăistariu este acuzat de o echipă de compozitori scandinavi că i-ar fi păcălit. Ei susțin că au cheltuit șase mii de euro cu piesa pe care urma să o interpreteze Mihai Trăistariu la Eurovision și că și-au dat seama că piesa lor nu va ajunge în concurs abia când a fost urcată melodia oficială pe YouTube. Compozitorii scandinavi susțin că Mihai Trăistariu le-ar fi confirmat că va cânta piesa lor în finala Eurovision 2018. 

FINALĂ EUROVISION 2018. ”Facturile (bilete de avion, cazare pentru Trăistariu și managerul său) , conversaţiile şi alte probe care dovedesc spusele compozitorilor au fost înaintate unor avocaţi din Bucureşti. Avocaţii au încredere în aceste probe şi vor lua toate măsurile legale pentru a-l da în judecată pe Mihai, în obţinerea daunelor” se mai arată în comunicatul compozitorilor.

Cum răspunde TRĂISTARIU

FINALĂ EUROVISION 2018. Pentru Adevărul, Mihai Trăistariu susține că-n fiecare an primește zeci de propuneri de melodii. În acest an ar fi primit 35 de piese, din care a ales ”Heaven”. Despre acuzațiile compozitorilor, el afirmă: ”N-am păcălit niciodată pe nimeni! Am refuzat şi alţi compozitori, evident. Doar n-o să merg la Eurovision cu prima melodie care-mi pică în braţe. Normal că aştept să primesc mai multe şi mă decid abia la final. Şi, evident, trebuie să-i anunţ apoi pe toţi că nu am ales piesa lor. Asta e tot. În concluzie, nu am un contract cu nimeni şi-atunci nu am nicio obligaţie faţă de nimeni. Abia după ce am ales piesa «Heaven» am făcut o convenţie cu compozitorii piesei. Până atunci n-am semnat nimic cu nimeni pentru că nu eram hotărât”. El insinuează că respectivii compozitori doresc astfel să-și facă publicitate: ”Aşa se întâmplă în fiecare an. Deci, supărarea lor e firească, dar cumva nejustificată. Aşa că stau liniştit. Înţeleg din «cearta» compozitorilor din Scandinavia că nu-şi doresc decât nişte reclamă în plus. Şi... m-au găsit pe mine”. 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11