FINALĂ EUROVISION 2018. Mihai Trăistariu - compozitori, scandal: N-am păcălit niciodată pe nimeni

EUROVISION 2018. Este un scandal uriaș în acest an la Eurovision. 

FINALĂ EUROVISION 2018. Mihai Trăistariu este acuzat de o echipă de compozitori scandinavi că i-ar fi păcălit. Ei susțin că au cheltuit șase mii de euro cu piesa pe care urma să o interpreteze Mihai Trăistariu la Eurovision și că și-au dat seama că piesa lor nu va ajunge în concurs abia când a fost urcată melodia oficială pe YouTube. Compozitorii scandinavi susțin că Mihai Trăistariu le-ar fi confirmat că va cânta piesa lor în finala Eurovision 2018. 

FINALĂ EUROVISION 2018. ”Facturile (bilete de avion, cazare pentru Trăistariu și managerul său) , conversaţiile şi alte probe care dovedesc spusele compozitorilor au fost înaintate unor avocaţi din Bucureşti. Avocaţii au încredere în aceste probe şi vor lua toate măsurile legale pentru a-l da în judecată pe Mihai, în obţinerea daunelor” se mai arată în comunicatul compozitorilor.

Cum răspunde TRĂISTARIU

FINALĂ EUROVISION 2018. Pentru Adevărul, Mihai Trăistariu susține că-n fiecare an primește zeci de propuneri de melodii. În acest an ar fi primit 35 de piese, din care a ales ”Heaven”. Despre acuzațiile compozitorilor, el afirmă: ”N-am păcălit niciodată pe nimeni! Am refuzat şi alţi compozitori, evident. Doar n-o să merg la Eurovision cu prima melodie care-mi pică în braţe. Normal că aştept să primesc mai multe şi mă decid abia la final. Şi, evident, trebuie să-i anunţ apoi pe toţi că nu am ales piesa lor. Asta e tot. În concluzie, nu am un contract cu nimeni şi-atunci nu am nicio obligaţie faţă de nimeni. Abia după ce am ales piesa «Heaven» am făcut o convenţie cu compozitorii piesei. Până atunci n-am semnat nimic cu nimeni pentru că nu eram hotărât”. El insinuează că respectivii compozitori doresc astfel să-și facă publicitate: ”Aşa se întâmplă în fiecare an. Deci, supărarea lor e firească, dar cumva nejustificată. Aşa că stau liniştit. Înţeleg din «cearta» compozitorilor din Scandinavia că nu-şi doresc decât nişte reclamă în plus. Şi... m-au găsit pe mine”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel