FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Marele câștigător al sezonului 7

Chefi la Cuțite
Chefi la Cuțite

FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Marele câștigător Tensiune la ”Chefi la Cuțite”. Astăzi, de la ora 20:00, începe marea finală a emisiunii, la finalul căruia vom afla cine a câștigat emisiunea ”Chefi la Cuțite”. 

ALEXANDRU COMERZAN a câștigat CHEFI LA CUȚITE, sezonul 7. 


”Din punct de vedere profesional, e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Sper ca familia mea să fie mândră de mine” a fost prima declarație a lui Alexandru Comerzan. 


FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Marele câștigător Concurenții trebuie să gătească starter, main course și desert. 

S-au ales echipele, a început finala cu tensiuni. 

Vezi și: Cea mai CONTROVERSATĂ finală "Chefi la Cuțite": JOSNIC, a vrut să-l umilească


FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Marele câștigător. Echipa albastră nu are niciun reprezentant în finală. Doi sunt de la echipa verde, unul de la echipa mov. 


FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Ultimul loc din finală îi aparține lui Bobby - ROBERT SAVOIU. 

(w670)

(w670)

Perseverența își spune cuvântul în cazul lui, fiind la al treilea sezon. 

FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Al doilea finalist e ALEXANDRU COMERZAN, din echipa lui chef Scărlătescu. 

(w670)

(w670)

FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Primul finalist anunțat e ALEX POPA.  

(w670) 

FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Marele câștigător  A început finala ”Chefi la cuțite”. Aflăm, în scurt timp, cine sunt cei trei finaliști. ”Diferența între finaliști și semifinaliști nu este una foarte mare” a precizat Gina. 

Răzvan Babană e primul care NU intră în finală. El este organizator de eveniment, are 24 de ani și este pasionat de bucătărie. Paul Niculescu, inginer electronist, 30 de ani, este al doilea anunțat că nu va merge în finală. 

Nici Daniel Andrieș nu a ajuns în finală. 

(w670)

Nici Alexandru Sasu nu va fi în finală. 

(w670)

Nici Andrei Flueraru nu merge în finală. 

FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Marele câștigător ”Chefi la cuțite” este cel mai iubit show culinar. O dovedesc audiențele.  30,6 procente din cota de piață și 10,3 puncte de rating a obținut în medie, pe publicul comercial, emisiunea de la Antena 1, ce a fost urmată, pe locul secund, de Pro Tv, cu doar 6.6 puncte de rating și 19,5% cota de piață. 

FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Marele câștigător  În minutul de maximă audiență, de la 21.20, cel mai iubit show culinar era urmărit de aproape 2.400.000 de telespectatori, la nivel național.

FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Marele câștigător  După cele trei probe de foc, trei provocări culinare diferite prin care cei nouă semifinaliști au trecut în ediția de luni, azi, de la 20:00, seara va începe cu verdictul mult așteptat.

FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Marele câștigător  Telespectatorii Antena 1 vor afla care sunt numele celor trei finaliști ai sezonului 7, ce se vor duela în cea mai grea probă de gătit de până acum: "A sosit momentul pe care îl așteptăm de la începutul sezonului. Sper să am măcar un om în finală!", va spune chef Bontea emoționat. "Gândul să nu am pe nimeni în finală mă distruge. Psihic și fizic. Sunt încordat la maxim", adaugă chef Scărlătescu.

FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Marele câștigător  Diferențierea între semifinaliști și finaliști se va face pe baza punctajului obținut în urma probelor de luni seară, iar, după cum afirmă Gina Pistol, această diferență nu este una mare, căci, după cum au mărturisit și chefii, sezonul 7 este sezonul farfuriilor spectaculoase: "Acești trei finaliști, sunt cei trei concurenți care în finală au gătit cel mai bine!", e de părere chef Scărlătescu.

FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Marele câștigător: Cine pleacă acasă cu 30.000 de euro

Astăzi, după verdictul mult așteptat, ediția va continua cu o finală strălucitoare, în care trei bucătari se vor lupta pentru trofeul suprem al sezonului 7 și premiul de 30.000 de euro: "În capul meu, nu vreau să vă spun ce se petrece... Nu îmi pot găsi locul. Nici măcar nu pot spune că sunt emoționat, sunt pur și simplu terminat", vor recunoaște finaliștii copleșiți de importanța momentului.

FINALA Chefi la Cuțite- 17 decembrie 2019. Marele câștigător  Ca de obicei, cei mai talentați trei bucătari din sezonul 7 își vor construi echipe alături de care să gătească și își vor alege câte cinci coechipieri pe rând, în funcție de clasamentul obținut în semifinală. Odată formate echipele, finaliștii vor coordona și vor găti la foc continuu timp de trei ore și jumătate, alături de colegii săi, căci au de pregătit un meniu întreg, format din starter, main-course și desert. Ca de obicei, la masa invitaților vor sta oameni cu greutate în domeniul gastronomic, cei mai mari și cunoscuți bucătari ai țării, a căror studii și experiență incontestabilă în domeniu îi transformă în niște jurați cu mari pretenții, jurați ce vor juriza "la cuțite" dish-urile de pe bandă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel