FINALA ASIA EXPRESS! Audiență-record

Duminică, 19 aprilie, Asia Express a dat startul etapei finale.

Concurenții au început în forță cursa care îi va duce direct în Taipei, oraș în care se va desfășura marea finală. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Speak și Ștefania își folosesc ultimele și cele mai importante reusurse în călătoria lor pe Drumul Comorilor. Ediția de aseară i-a adus în fața unor misiuni dificile, care le-au pus la grea încercare nervii și abilitățile de comunicare. După ce au avut de plimbat un dragon uriaș prin tot orașul, spre finalul zilei au încercat zeci de minute să învârtă titirezi, o activitate foarte plăcută și apreciată de poporul taiwanez. Jocul de amuletã a fost câștigat de Reactoarele 3 și 4, după un efort fizic uriaș și zeci de scări urcate și coborâte.


Ediţia difuzatã duminică, 19 aprilie, s-a impus ca lider de piaţã pe toate categoriile de public


Așadar, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Asia Express (20:03-23:02), o audiență medie de 12.1 puncte de rating și o cotă de piață de 32%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci 7.6 puncte de rating și o cotă de piață de 20.2%. Și în mediul urban, Asia Express a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 9.9 puncte de rating şi 21.3% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 6.5 puncte de rating şi 13.9% cota de piaţã. Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească Asia Express- Drumul Comorilor, show ce a fost lider de audiență cu o medie de 9.6 puncte de rating și 19.5 cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe poziţia secundã cu o medie de 7 puncte de rating și 14.3% cota de piață.


În minutul de aur, înregistrat la 21:48, aproape 2.3 milioane de telespectatori la nivel național urmãreau cu sufletul la gură debutul etapei finale din Asia Express.


Etapa finală continua în ceastă seara la Antena 1, imediat după Observator. Găsirea unui loc de dormit în toiul nopții va fi una dintre cele mai grele misiuni de până acum, cu zeci de refuzuri și uși trântite, dar și cu surprize uriașe. După ce au crezut că nimic nu îi mai poate surprinde din punct de vedere culinar, concurenții descoperă care este unul din preparatele preferate ale taiwanezilor – stinky tofu, tofu fermentat, cu un miros greu de descris în cuvinte. Drumul până la Gina va fi presărat cu sute de scări și misiuni care mai de care mai complicate. Una dintre ele este legată de crabi, pe care trebuie să îi separe în funcție de sex, nu înainte de a afla cum pot diferenția masculii de femele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel