Final de tranzacție la trustul Adevărul: Cristian Burci este noul patron

cristian_burci
cristian_burci

Una dintre cele mai mari tranzacții din sectorul media, din ultimii 22 de ani, s-a finalizat. Cristian Burci este noul patron al Adevărului Holding, după o lună de negocieri, prima misiune a lui Burci fiind aceea de a vira în conturile salariaților salariile restante pe luna august, după cum li s-a promis, scrie reportervirtual.ro

În urmă cu o lună, pe 4 septembrie, au fost demarate discuțiile de preluare a trustului de presă Adevărul Holding între managerul general al trustului de presă, Peter Imre, o armată de avocaţi, Dinu Patriciu prin telefon şi Cristian Burci.

Pe 5 septembrie, la trei dimineaţa, Patriciu şi Burci au bătut palma.

Tranzacția grupului de media ar fi trebuit să se finalizeze în urmă cu două zile, însă negocierile s-au împotmolit.

Potrivit sursei citate,  cei doi oameni de afaceri au ajuns la consens, joi, Cristian Burci devenind astfel noul patron al Adevărului Holding, după ce Dinu Patriciu, retras din afaceri după ce a eşuat cu Mic.o, a băgat firma în faliment.

Deocamdată nu există un comunicat oficial din partea niciuneia dintre părțile implicate, însă prima misiune a lui Cristian Burci, în calitate de patron al Adevărului Holding, va fi ca vineri să plătească angajaților salariile restante aferente lunii august, așa cum li s-a promis recent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel