Filolog școlit în Rusia, la conducerea Poștei Române. CV-ul lui Valentin Ștefan

Foto Facebook Valentin Ștefan
Foto Facebook Valentin Ștefan

Florin Valentin Ștefan, noul director general al Poștei Române, a studiat în Rusia și a lucrat, pentru o perioadă, în SUA.

Florin Valentin Ștefan a fost numit de Consiliul de Administrație, în această vară, la conducerea Poștei Române. Acesta a fost director adjunct al Poștei și este membru al PNL. Numirea sa a revenit în atenția opiniei publice dată fiind lupta pentru funcție de președinte al PNL, care devine din ce în ce mai acidă.

Prima împărțire a 'taberelor' în PNL a adus căderea mai multor lideri. Șeful Poștei Române ar fi fost schimbat din funcție pentru că se află în echipa lui Orban. Altfel spus, avocatul Horia Grigorescu a fost înlocuit cu Florin Valentin Ștefan, un apropiat al lui Florin Cîțu și al președintelui PNL Sector 4, Pavel Popescu.

Anterior numirii în funcția de director general, Florin Valentin Ștefan a fost director general adjunct, responsabil de coordonarea Direcției Economice, a departamentelor IT și Juridic și a Direcției Administrativ, Auto și Securitate Poștală. 

El a mai lucrat la Organizația Națiunilor Unite ca stagiar, iar între 2013 și 2015 a fost investigator la Kroll Compliance, în Washington.

Studiile lui Florin Valentin Ștefan, șeful Poștei Române

Florin Valentin Ștefan, născut în Bolintin-Vale, județul Giurgiu, a făcut Facultatea de Istorie la București, terminând programul de licență în 2008. 

Din CV-ul lui Florin Valentin Ștefan, disponibil AICI, mai aflăm că acesta a studiat limba rusă, timp de un an (2008 - 2009), la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg și s-a specializat, în cadrul unui master, în studii ruse la Universitatea Carolinei de Nord din Chapel Hill (2011 - 2013). 

VEZI ȘI: EXCLUSIV / Conflict de interese la Poșta Română. Valentin Ștefan, noul director, a aflat de la presă: O să ne asigurăm să nu se mai repete, cel puțin o să încercăm

Declarația de avere a lui Florin Valentin Ștefan

Potrivit declarației de avere, noul director al Poștei are un teren în Crevedia Mare, Giurgiu, cumpărat in 2008, cu o suprafața de 2.500 de metri pătrați. Mai notează un apartament în Silver Spring, Statele Unite ale Americii, cumpărat în 2016, cu o suprafața de 100 de metri pătrați, care este pe numele soției lui, Eunice Kim Ștefan.

Noul director deține 12 conturi curente, dintre care doar unul este deschis în România, în care are 9.600 de lei. Celelalte însumează 90.600 de dolari.

Are un credit bancar, contractat în 2016, scadent in 2046, în valoare de 102.000 de dolari. Veniturile sale anuale sunt de 50.000 de dolari, de la o firmă din America. Soția lui câstiga 60.000 de dolari anual, tot de la o firmă din America. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel