Filmul despre uciderea lui Osama bin Laden, un succes în SUA - VIDEO

film-obama
film-obama

Difuzat cu două zile înainte de alegerile prezidențiale din SUA de către postul de televiziune National Geographic, filmul despre operațiunea care a dus la uciderea lui Osama bin Laden a fost urmărit de circa 2,7 milioane de oameni.

Potrivit unui comunicat al  National Geographic se arată că filmul a fost cel mai urmărit program în acest an la acest post şi că s-a plasat pe poziţia a şasea pe lista celor mai bune audienţe din istoria sa.

 Faptul că Harvey Weinstein, puternicul producător de la Hollywood şi unul dintre cei care strâng fonduri pentru campania lui Barack Obama, este distribuitorul şi unul dintre directorii de producţie ai acestui thriller de 90 de minute a alimentat publicitatea făcută în jurul filmului.

 Regizorul John Stockwell a respins orice suspciune de propagandă în favoarea preşedintelui în exerciţiu şi a negat că filmul urmăreşte să ralieze persoanele indecise cu mai puţin de 48 de ore înainte de deschiderea birourilor de vot.

 Osama ben Laden a fost ucis la 2 mai 2011 de un comando format din soldaţi americani de elită, care au ajuns noaptea cu elicopterul la Abbottabad, în Pakistan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel