Filmul care ar putea să-l țină pe Obama la Casa Albă

osama
osama

Lupta pentru câștigarea alegerilor în Statele Unite ale Americii se complică pe zi ce trece. După ce Mitt Romney s-a prezentat mai bine în dezbaterea directă cu Barack Obama, producătorul de film Harvey Weinstein, care strânge fonduri pentru campania lui Obama, va lansa, cu două zile înaintea alegerilor prezidenţiale americane din 6 noiembrie, primul film de ficţiune despre raidul care a condus la moartea lui Osama ben Laden.

SEAL Team Six: The Raid on Osama bin Laden", distribuit de Weinstein, va fi difuzat la 4 noiembrie pe postul de televiziune National Geographic, a anunţat acesta din urmă, citându-i pe preşedintele său, Howard Owens, şi pe Weinstein, potrivit căruia acest film "le va vorbi tuturor americanilor".

Filmul, regizat de John Stockwell şi produs pentru difuzarea pe marile ecrane de Nicholas Chartier, producătorul filmului de Oscar "The Hurt Locker" (Misiuni periculoase), va fi, de asemenea, disponibil pe Netflix.

În clipul de prezentare difuzat vineri, personajele afirmă: "Noi vom fi echipa care îl va scoate din joc pe Osama" şi "preşedintele Statelor Unite îşi pune în joc preşedinţia pentru această misiune".

Pe 2 mai 2011, liderul reţelei teroriste Al-Qaida, Osama ben Laden, a fost ucis de comandoul de elită al SEAL, preşedintele Barack Obama autorizând personal misiunea.

"Redarea evenimentelor care au avut loc în acea noapte este emoţionantă, pentru a nu spune mai mult", afirmă Weinstein în comunicat.

"Cred că publicul va fi la fel de captivat cum am fost eu de la început şi până la sfârşit", adaugă el. "Sunt foarte mândru ca cetăţean american să joc un rol pentru ca acest episod uimitor al istoriei americane să poată fi văzut în cât mai multe cămine".

Weinstein, producătorul unor filme ca "Pacientul englez", "Artistul " sau ultimul "Rambo", este un susţinător declarat al partidului democrat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel