Filmul "Avengers Endgame" face victime

O tânără din China a fost dusă la spital, după ce a început să plângă isteric în timpul proiecţiei filmului "Avengers: Endgame", fiind diagnosticată cu hiperventilaţie, iar un alt tânăr a fost bătut pentru că s-a apucat să povestească filmul.

Pe numele ei, Xiaoli, a început să plângă în timpul unei scene şi a început să respire greu. Tânăra a fost dusă de urgenţă la spital, după ce angajaţii sălii de cinema au chemat salvarea. Acolo, medicii i-au dat oxigen pentru a-i stabiliza respiraţia.

"Am văzut că pacientul respira greu şi, potrivit spuselor prietenilor ei (cu care se afla în sala de cinema), plânsul a provocat hiperventilaţia", a declarat doctorul care a tratat-o pe Xiaoli.

Ce este hiperventilația

Hiperventilația sau respirația excesivă reprezintă unul dintre factorii care duc la apariția atacurilor de panică și amplifică simptomele de anxietate. Hiperventilația poate să apară fie când respirația este accelerată și superficială, fie când este prea adâncă. De cele mai multe ori, persoana care hiperventilează nu este deranjată de acest lucru, aceasta fiind destul de subtilă. Aceasta devine o problemă în momentul în care apar senzațiile neplăcute: tăierea respirației, amețeală, confuzie, palpitații, gât uscat, încordare și durere în piept. Toate aceste simptome sunt interpretate ca fiind periculoase, semne ale unor probleme de sănătate: probleme cardiace, hormonale, hipoglicemie.

Bătut pentru că a povestit filmul

Tot în China, la sfârşitul săptămânii trecute, un tânăr a fost dus la spital plin de sânge după ce a fost bătut la ieşirea dintr-o sală de cinema, pentru că a început să povestească cu voce tare ce s-a întâmplat în filmul ”Avengers: Engame”.

Cei care l-au bătut pe bărbat sunt alţi oameni care aşteptau să intre în sala de cinema pentru a vedea episodul final al seriei de filme cu super-eroi.

(w670)

De asemenea, pe reţelele sociale, o persoană a postat o fotografie cu tânărul însângerat, în timp ce primea asistenţă medicală. Unii internauţi consideră că pedeapsa primită de bărbat a fost meritată, însă alţii critică gestul bătăuşilor, scrie Mirror.

În numai 12 ore de la lansarea din China, filmul a strâns 100 de milioane de dolari. Sume asemănătoare s-au strâns şi în Australia, Noua Zeelandă şi Filipine. Se crede că filmul va strânge 1 miliard de dolari numai în prima săptămână de difuzare.

Vezi și: Un tabloid a imprimat din greşeală două pagini ale unui ziar concurent. Cum au reacționat cititorii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel