Fiica unui fost senator, bătută în centrul Brașovului

Fata unui fost senator, bătută într-un parc din centrul Brașovului
Fata unui fost senator, bătută într-un parc din centrul Brașovului

Fiica fostului senator de Brașov, Sebastian Grapă, a fost bătută într-un parc din centrul Brașovului, de un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani. 

Fata în vârstă de 18 ani a fost bătută de agresor într-un parc din centrul Brașovului. Tatăl adolescentei este fostul senator de Brașov, Sebastian Grapă, care a postat pe Facebook imaginile cu actele de violență.

Rezultatul "corecției "aplicate fiicei mele de către un dement aflat în libertate. În atenția tururor celor care-și exprimă opiniile fără să aibă habar ce s-a întâmplat.....Daca mai au și copii ....le doresc să nu pățească același lucru. Să rupi mâna unui copil care se bucură de viață trebuie să fi dereglat rău la bibilică. În privința a ce i-aș fi făcut eu ca tată al copilului este ușor de imaginat. Nu doar o mână ci chiar capul i l-aș fi rupt, dar eu cred că statutul de ființă umană și educația sunt suficiente să mă ajute să-mi reprim instinctul animalic și să aștept ca secția 1 poliție Brașov să-și facă datoria. Dacă nu ....cine știe. Ca să înțelegi deplin ce scriu eu aici trebuie să fii părinte!, a scris Sebastian Grapă pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel