Fiica "regelui cocainei", răpită. Bodyguardul a fost împușcat

regele cocainei
regele cocainei

Trei bărbaţi înarmaţi au răpit-o, marţi, pe fiica celui mai important traficant de droguri din Bulgaria, Evelein Banev, poreclit Brendo, în Sofia. Suspecţii au fost văzuţi la volanul unui autoturism furat, potrivit presei locale.

Lara (10 ani) a fost răpită marţi dimineaţa, în jurul orei 07.30, în timp ce se afla în suburbia bogată Boyana. Bodyguardul Larei a fost împuşcat de două ori în spate, scrie jurnalul. Martorii spun că bărbaţii care au răpit-o pe Lara erau înarmaţi şi aveau feţele acoperite. Poliţiştii se aşteaptă ca răpitorii să abandoneze maşina la periferia Sofiei pentru a o incendia, potrivit cotidianului bulgar 24 Chasa.

Poliţia a blocat intrările şi ieşirile din capitală, informează site-ul de ştiri Novinite. Banev a fost arestat pe 16 mai 2012 în urma organizării unei operaţiuni internaţionale cu numele de cod „Regii Cocainei”, împreună cu alţi 15 bulgari, 12 italieni, un român, un sloven şi un georgian.

Lordul drogurilor din Bulgaria a fost condamnat în februarie la şapte ani şi jumătate de închisoare.

Banev, cunoscut drept „regele cocainei” în Bulgaria, avea un mandat de arestare emis de Interpol în baza unor acuzaţii privind traficul a 10 tone de cocaină în America de Sud şi Europa, dar şi pentru splălarea a două milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel