Fiica lui Radu Beligan, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața tatălui său

Lamia Beligan, fiica celui mai longeviv actor din lume, a dezvăluit, joi, cum și-a trăit ultimele momente din viață tatăl său, Radu Beligan, dar și care a fost cea mai importantă lecție învățată de la acesta. 

Am vorbit tot timpul cu el. A fost perfect lucid, a fost extraordinar de bine îngrijit în Spitalul Elias. A fost o echipă de medici extraordinari condusă de d-na doctor Dana Safta, care i-au făcut trecerea foarte lină și foarte ușoară și cu multă dragoste și cu multă atenție. Și a fost perfect liniștit, perfect lucid și s-a stins demn și frumos, așa cum a trăit", a povestit Lamia Beligan pentru Antena 3.

Întrebată care a fost cea mai importantă lecție învățată de la tatăl său, Lamia Beligan a mărturisit: "Să iubesc. El iubea totul. Teatrul cel mai tare și, în rest, viața, oamenii". 

Citește și: Radu Beligan a murit. Mihai Bendeac: Îmi vine și acum să-mi dau pumni în cap

Maestrul Radu Beligan va fi înmormântat sâmbătă, la cimitirul Bellu, cu onoruri militare, pentru că a fost decorat cu Steaua României.

Trupul neînsufleţit al actorului Radu Beligan va fi depus sâmbătă în foaierul Sălii Mari a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale" din Bucureşti, între orele 10.00 şi 13.00, iar înmormântarea va avea loc în aceeaşi zi la Cimitirul Bellu, a anunţat Uniunea Teatrală din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel