Fiica lui Ion Dichiseanu a făcut ANUNȚUL. Curg mesajele pentru marele actor. Cezara Dafinescu: Dichi, drag prieten... LUPTĂ!

Curg mesajele pentru actorul Ion Dichiseanu, internat la spital. 

Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, trece din nou prin momente dificile. Actorul este internat din nou la Spitalul Floreasca, în stare gravă. 

Pe rețelele de socializare curg mesajele și rugăciunile pentru maestru, iar printre mesaje, le-am regăsit și pe cele ale unor persoane publice. 

"Dichi, drag prieten! Dumnezeu să-ți dea putere... Te rog, dragule, luptă!... Sănătate, sănătate, sănătate. Doamne ajuta-l!", a scris Cezara Dafinescu.

"Va fi bine, dragii mei, nu conteniți să credeți în asta!", a scris și Marina Almășan.

"Draga mea.... iar la spital? Off! Doamne, te rugăm ai grijă de sufletul maestrului nostru drag!",  a scris și Ioana Tufaru.

Citește și: Ion Dichiseanu, în stare GRAVĂ. Fiica sa, Ioana, RUPE tăcerea, ACUZAȚII: E adevărat! TOTUL este din cauza...

"Sper ca minunea să se repete!"

"Doamne ajută! Maestrul este un om puternic, sunt sigură că și de data aceasta va dovedi acest lucru! Multă sănătate, să vă întoarceți cât mai repede acasă, la familia dvs. minunată și la publicul care vă așteaptă!", "Ne rugăm pentru sănătatea lui. Dumnezeu să-i dea puterea să treacă cu bine peste pacostea de boală", "Toți îngerii să-l ajute, să-i armonizeze corpul, mintea și să-i adune puterea de a-și continua clipele vieții în pace și liniște! Întoarcerea domniei sale va fi o mare bucurie pentru toată lumea!". "Gânduri de încredere, este un luptător și învingător! Suntem alături de el și de voi..vă transmitem lumină și iubire!", "Dumnezeu să îl ajute să se întoarcă sănătos acasa cât mai repede! Un adevărat Lord al Teatrului Românesc, un om extraordinar, un actor minunat. Dumnezeu îl va ajuta", "Natura sa eroica și forță sa vitală colosală ne-au mai uimit o data. Sper ca minunea să se repete!", sunt câteva dintre comentariile lăsate de fanii marelui actor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel