Fiica lui Becali, implicată într-un accident. A izbit un om cu mașina

Fiica lui Gigi Becali a ajuns pe mâna Poliției, după ce a lovit cu mașina un pieton.

Teodora Becali riscă dosar penal pentru vătămare din culpă după ce a lovit un bărbat care traversa neregulamentar, anunță România TV.

Accidentul s-a produs pe bulevardul Dimitrie Pompeiu din Capitală și a avut loc în luna ianuarie. Anchetatorii așteaptă certificatul de la IML pentru a afla de câte zile de spitalizare a avut nevoie victima, iar după aceea se va decide dacă se va deschide un dosar penal pe numele Teodorei Becali.

Fata care avea permis de conducere de aproape jumătate de an continuă să meargă cu mașina.

"Această întâmplare umple paharul plin de nefericire din familia lui Becali. Ascultând această știre, îmi dau seama că este vorba despre lipsa de experiență a tinerei, la care se adaugă modul în care omul a traversat strada. Peste toate rămâne o tensiune enormă asupra familiei lui Gigi Becali. Este o tensiune apăsătoare și plină de frământări care a făcut-o pe această fată să fie mai puțin atentă", a spus Hanibal Dumitrașcu la România TV.

"Evenimentul rutier a avut loc pe 23 ianuarie. O tânară de 19 ani a accidentat un bărbat 37 de ani care a traversat prin loc nepermis. În urma accidentarii, bărbatul a fost rănit uşor şi a primit îngrijiri la faţa locului. La brigada rutieră este deschis un dosar de vătămare corporală. Aşteptăm de la IML numărul zilelor de spitalizare", a declarat Andrei Codău, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel