Fiica lui Dumitru Coarnă își apără tatăl: Dezgust! Rușine să vă fie

Dumitru Coarnă
Dumitru Coarnă

Fiica președintelui SNPPC, Dumitru Coarnă, își apără tatăl într-o postare pe pagina acestuia de Facebook și-și exprimă dezgustul pentru oamenii care-l critică, care pun sub semnul întrebării boala sa și care s-ar fi așteptat ca acesta, pensionat fiind, să muncească gratis pentru drepturile lor. 

”Rușine să vă fie, vouă celor care criticati și atacați un om căruia îi pasă de voi!

Ați vrea ca cineva să se lupte, să se streseze, sa-și pună sănătatea (deja precară) în pericol (fizica și psihică) fără niciun fel de remunerație, nu? Că de, se poate trăi în aceste vremuri și fără bani.

Pe de altă parte, vă asigur eu că e departe de bogăție. Dacă ar fi urmărit asta, ar fi găsit alte căi mult mai simple și mai profitabile și nu și-ar mai fi bătut capul cu nerecunoscători ca voi, încercând să schimbe ceva în bine, un bine general, nu doar personal. Este un om deștept și bine pregătit și e mult mai ușor în cazul acesta să treci de partea celor care urmăresc doar propriul interes.

Să vă fie Rușine pentru ca ați îndrăznit să contestați faptul că are și a avut probleme de sănătate deosebit de grave. Așa cum a afirmat și el, tatăl meu, nu vă doresc să treceți vreodată prin așa ceva dar ar fi bine să știți că nu este în regula să te legi de lucruri de genul acesta.

[citeste si]

Din cauza oamenilor ca voi este România în așa hal.

Din cauza Hoților și a celor care nu-s suficienți de inteligenți să-si facă loc printre ei sau să lupte împotriva lor și apoi îi critică pe cei cărora într-adevăr le pasă - din invidie sau/și pentru ca au fost "sponsorizați" de cei care se simt amenințati.

Dezgust. Atât pot spune.

Îmi este lehamite de ceea ce se întâmplă în țara mea.

Eu, fiica lui Dumitru Coarnă și singurul sau copil, am ales să nu locuiesc în țara noastră superbă din cauza voastră, oamenilor de nimic.

Multumesc din suflet însă celor care apreciază eforturile tatălui meu.” a scris Enya Florina Coarnă pe Facebook-ul lui Dumitru Coarnă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel