Fiică de primar PNL, şefă în Ministerul Mediului. Răspuns uluitor când a fost întrebată ce ştie să facă. "Acum ce mă întrebaţi de-astea"

Natalia Savu, fiica primarului liberal al comunei Şandra, din Timiş, a declanşat un adevărat scandal după ce a fost detaşată la Ministerul Mediului. 

Un proces judecat în primă instanţă la Tribunalul Bucureşti scoate la iveală că o funcţionară detaşată de la Ministerul Mediului la Agenţia de Arii Protejate s-a judecat cu ministerul pentru anularea ordinului de detaşare. În cererea de chemare în judecată, funcţionara a arătat că a ajuns să fie detaşată după ce, cu ocazia unei şedinţe de lucru din cadrul Direcţiei Biodiversitate, împreună cu alţi colegi, i-au pus întrebări despre competenţele sale Nataliei Savu, detaşată de la Primăria Timişoara, unde se ocupa de câinii fără stăpân, la Ministerul Mediului, unde a fost „unsă” şefă de serviciu la Arii Protejate.

„Tot directorul a rugat-o pe noua detaşată, doamna Savu Natalia, să se prezinte şi să ne zică câte ceva despre dumneaei. D-na Savu a comunicat tuturor colegilor aflaţi în încăpere, că nu are ce să zică, dar că putem să îi adresăm întrebări legate de situaţia sa profesională”, a povestit angajata ministerului în proces. Funcţionara a mai arătat că după acest moment, un funcţionar cu o experienţă de aproape 20 de ani în Ministerul Mediului a întrebat-o pe Natalia Savu care este legătura ei cu ariile naturale protejate şi ce ştie despre acestea. „Răspunsul doamnei Savu a fost că nu a avut legătură cu domeniul, nu ştie nimic, dar că se va informa”, a mai arătat funcţionara în proces.

"Acum ce mă întrebaţi de-astea?"

Funcţionara a mai arătat că următoarea întrebare de natură tehnică a fost adresată chiar de ea, întrebând-o pe Natalia Savu ce ştie despre procedura de infrigement, România riscând să fie supuse unei astfel de proceduri din cauza problemelor de mediu. În acel moment Natalia Savu ar fi răspuns iritată: „Acum ce mă întrebaţi din astea?!”. 

Tânăra a recunoscut că a fost întrebată în şedinţa de lucru care este expertiza sa. „Expertiza mea este publică. Eu am fost la Consiliul Judeţean pe partea de Mediu, am terminat studiile pe partea de Mediu. Şi contractele pe care le-am gestionat au făcut parte din Direcţia de Mediu”, a declarat Natalia Savu.

Întrebată care este legătura între câinii fără stăpân, de care s-a ocupat la Timişoara, şi ariile protejate, de care se ocupă la Bucureşti Natalia Savu a răspuns: „Câinii fără stăpân nu sunt din domeniul Mediului? Asta nu face parte din Mediu? Contractele (n.r. referitoare la câinii fără stăpân) erau din domeniul Mediu. La Consiliul Judeţean m-am ocupat pe „n” speţe de mediu, la Primăria Timişoara la fel. Deci nu văd nicio....”, a declarat Natalia Savu pentru Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel