Fifor, atac la Cîţu: Invocă criza planetară pentru propria neputință

Sursa: Facebook Mihai Fifor
Sursa: Facebook Mihai Fifor

"După ce anunța că urmează lucruri fantastice, acum Cîțu spune că e greu din cauza crizei planetare. Nu are dreptul să caute scuze atâta timp cât nu a făcut nimic pentru salvarea economiei, așa cum au făcut alte state", transmite senatorul PSD Mihai Fifor.

"Pentru a avea banii necesari, era suficient să scrie o singură propoziție în planul economic: 'Nu mai furați!'

Guvernul PNL trece la scenariul scuzelor pentru a-și masca neputința! Ministrul Cîțu ne anuță că trecem prin cea mai dificilă perioadă pentru economie din ultima sută de ani, încercând să-și ascundă neputința.
Ar fi de tot râsul dacă n-ar fi tragic că un personaj instabil precum Cîțu este ministrul Finanțelor României. Care balansează de la „urmează lucruri fantastice pentru români” și „România nu va avea de suferit” la scuze patetice pentru a justifica lipsa de acțiune și neputința guvernului liberal din care face parte.

PNL să nu dea vina pe pandemie pentru situația critică în care a adus țara! Nu atâta timp cât Guvernul SĂU nu a fost capabil să prezinte și să aplice vreun plan de relansare economică", apreciază Mihai Fifor.

Fifor: Guvernul Orban nu are nicio scuză

"Guvernul Orban practic n-a făcut nimic pentru sprijinul economiei și al populației; a alocat resurse infime pentru repornirea motorului consumului, al producției, al investițiilor; programul IMMINVEST este o parodie care-și bate joc de antreprenorii români; a ignorat o componentă vitală a economiei românești – industria auto și cea de electrocasnice care asigură sute de mii de locuri de muncă – a fost nevoie de intervenția rapidă a PSD în Parlament pentru ca aceste industrii să primească o veritabilă gură de oxigen.

Programul economic al PNL, dacă ar fi existat, ar fi fost extrem de eficient fie și numai dacă ar fi conţinut o singură propoziţie: 'NU MAI FURĂM!'. Așa ar fi fost bani pentru alocații, pensii, sprijin pentru relansare economică!

Așadar Guvernul Orban nu are nicio scuză. Dacă muncea, lansa susţinut programe și măsuri pentru ieșirea țării din criză și, totuși, nu reușea, ar fi putut să găsească o scuză de conjunctură. Am vrut, am făcut, dar nu s-a putut! Dar este inadmisibil să nu faci nimic și să acuzi lumea că-i vinovată pentru neputința și nepriceperea ta!", se arată în mesajul senatorului PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel