Fetiță ucisă în Dâmbovița. Lucian Bolcaș: "Avem probabilitatea să se poată preleva o serie întreagă de urme"

Avocatul Lucian Bolcaș a vorbit, în direct, la un post de televiziune despre cazul fetiței din Dâmbovița, ucisă de un cetățean olandez. 

UPDATE: Cetățeanul olandez s-ar fi sinucis în Olanda, potrivit celor transmise de autoritățile olandeze către cele din România. 

"Nu știu cu ce intenții a venit, dar știu ce intenții și-a finalizat. Am o întrebare: Nu este Olanda țara care se opune intrării României în spațiul Schengen? Dar ei sunt în spațiul Schengen. Nu știu dacă mașina închiriată de olandez a fost dată la spălat sau curățat după ce a înapoiată, dar avem probabilitatea să se poată preleva o serie întreagă de urme, chiar dacă acest criminal a încercat să le șteargă și chiar dacă mașina a fost spălată. Problema este că urme se pot găsi, dar depinde de abilitatea criminalistului", a spus Lucian Bolcaș, în direct, la România TV.

Întrebat cât de dificilă este aducerea în țară a olandezului, Lucian Bolcaș a răspuns:

"Este foarte dificilă, chiar dacă acuzația este mult prea gravă în acest caz. Ne reamintim de atitudinea neprietenoasă a Olandei și de refuzul de extrădare a infractorului Bivolaru. Există o anumită dificultate. Nu uitați că presa străină și cea olandeză e plină de țiganii români care au furat o poșetă, de cei care au furat un portofel și de cei care au furat o plasmă, dar de pedofilii olandezi de ce nu vorbește nimeni?", a adăugat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel