Fetiţă ucisă Dâmboviţa. Bogdan Chirieac: Olandezul nu a fost verificat pe aeroport. Nu ştiu dacă există capacitatea tehnică

Aeroport Otopeni
Aeroport Otopeni

Analistul politic Bogdan Chirieac a criticat şi el sistemul din aeroporturile din România, comparându-l cu cel din Schengen, pentru că nu s-a reuşit depistarea pedofilului olandez suspectat că ar fi ucis-o pe fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii. 

”Probabil că aţi zburat cu avionul. Ştiţi că în multe oraşe occidentale, când aterizaţi, treceţi printr-un tunel de sticlă. Acolo sunteţi fotografiat, monitorizat. Apoi sunt softurile, în care se ia imaginea lui Ciutacu, de exemplu, şi se află cine este în România. Totul. Asta este în Schengen, de asta nu este nevoie, de fapt, de paşaport.

În România, pe Otopeni, nu ştiu dacă este asta, nu ştiu dacă are capacitatea tehnică pentru aşa ceva. Pentru că dacă erau, când sosea cetăţeanul, automat poliţia era informată că cetăţeanul Stan Păpuşă din Olanda are dosar de pedofilie, chiar dacă vameşul  nu avea de unde să ştie”, a spus Bogdan Chirieac la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel