Fetița târâtă de mascați. IGPR, reacție: Analiza s-a dovedit a fi corectă!

Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt IGPR, a făcut prima declarație legată de cazul fetiței târâte de mascați, la Antena 3.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județeană Mehedinți au fost delegați de procurorul de caz să pună în executare un mandat de percheziție într-un dosar de lipsire de libertate, mandat emis de Curtea de Apel Craiova. Percheziția a avut loc într-o locație unde se afla o minoră care a fost dată prin adopție, prin hotărâre judecătorească definitivă, iar toate activitățile de la fața locului au fost coordonate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Numărul polițiștilor prezenți la acea misiune a fost stabilit după o analiză realizată anterior care a avut în vedere riscurile la adresa ordinii publice care pot apărea pe fondul unui impact emoțional puternic. Analiza s-a dovedit a fi corectă. La fața locului s-au adunat aproximativ 50-60 de persoane. În locație au intrat doar trei polițiști, care au însoțit procurorul de caz și reprezentanți al DGASPC", a declarat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt IGPR, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel