Fetiță româncă, vândută unui cuplu din Franța pe 15.000 de euro

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

O româncă din Franța, minoră, și-a vândut copilul pe 15.000 de euro. 

O româncă și-a vândut fetița, în 2013, pe când aceasta avea doar câteva săptămâni. Presa franceză scrie că femeia, care trăia într-o tabără de romi, și-a dat bebelușul în schimbul sumei de 15.000 de euro, unui cuplu care nu putea să aibă copii. 

De altfel, în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit cei 15.000 de euro ascunși într-un cazan din coliba aflată în tabăra din Champs-sur-Marne. Femeia ar fi fost ajutată pentru „tranzacție” de mama ei, dar și de o intermediară, tot româncă. 

Pentru a scăpa de acuzație, românca a spus că s-a răzgândit după „tranzacție” și că ar fi încercat să-și recupereze copilul, dar fără succes. 

Asociația Vocea Copilului s-a implicat în proces, iar lucrurile s-au complicat. Totuși, la finele anului trecut, judecătorul a absolvit-o de orice vină pe femeia care și-a vândut copilul, scrie magjournal77.fr.

Era minoră la momentul „tranzacției” și, mai mult, judecătorul a considerat nu poate fi trasă la răspundere pentru că era instabilă psihic.

De cealaltă parte însă, Melissa şi Victor, tinerii francezi care au cumpărat-o pe Ana, au fost găsiţi vinovaţi şi condamnaţi la câte o jumătate de an de închisoare.  

În cele din urmă, fetița a ajuns la o altă familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel