Fetiță răpită și violată în Brăila. Alin Dinca de la Trooper: Cum ne suportăm atât de proști?

Alin "Coiotu" Dincă de la Trooper a scris un mesaj cutremurător despre cazul fetiței de 10 ani din Brăila, care a fost răpită și violată de doi bărbați.

'Deci. O fetita de 10 ani din Braila a fost RAPITA de pe strada de doi barbati. Unul are 20 de ani, iar cel de-al doilea are 30. Fata a strigat dupa ajutor. Trecatorii s-au prefacut ca nu vad si nu aud nimic. Fetita a fost apoi dusa intr-un apartament in care a fost batuta cu pumnii si cu picioarele. Nu s-a terminat aici.

Timp de doua ore a fost supusa la perversiuni sexuale!!!!!! Cand s-au plictistit de ea, a fost abandonata, plina de sange, in strada. Un trecator a vazut fata si a hotarat sa o duca acasa la parintii ei. Nu a sunat la politie. Nebunia este ca nici familia copilei nu a sunat!!! Dupa 5 ore fata a fost dusa la spital. Medicii au alertat politia...

- Cei doi violatori/rapitori fac parte dintr-un grup interlop. Sunt cunoscuti pentru trafic de droguri, trafic de carne vie, talharie, furt si taxe de protectie. Unul dintre ei a iesit recent din puscarie.


- Chiar toata Romania asta este populata numai de interlopi si de bombardieri si de mortii lor?


- De ce jegurile care conduc tara asta de 30 de ani permit aparitia si existenta acestor clanuri interlope?


- Fetita striga, oamenii ignorau. O lectie care va ramane adanc scrisa in sufletul acestui copil. Care este lectia? Simplu: nu te baza pe nimeni, nu cere ajutorul nimanui, sa nu ai incredere in nimeni, oamenii sunt fricosi, oamenii nu au coloana vertebrala, oamenii sunt indiferenti etc.


- De ce jegosii astia care conduc nu schimba legislatia incat sa existe pedepse reale pentru astfel de infractiuni?


- Cum ne suportam atat de prosti?

Cum in anul 2019 niste parinti nu suna la politie cand vad ca fata lor de 10 ani a disparut? Cum nu suna cand fata este adusa plina de sange si violata... cu fracturi in zona mandibulei.


- Ce cauta toti criminalii astia in libertate??? Au violat o fata de 10 ani. Sunt bolnavi psihic!

- Bag p&$@ in campaniile voastre pentru presedinte, parlament, parlamentari europeni... Nu faceti nimic pentru oameni. Nu poti lasa un copil sa se joace in fata casei de frica interlopilor... iar ei se cearta pe functii, partide si dracu’ mai stie ce.


- Spuneau multi ca brusc oamenii s-au activat cand un urs a fost lovit de masina si apoi lasat 15 ore sa sufere. Spuneau ei ca ne intereseaza mai mult un urs decat un om. Bai baieti, ursul era o metafora! Ursul reprezinta incapacitatea statului roman de a avea grija de viata. Indiferent a cui.

- Statul nu mai este in stare sa educe pe nimeni. Statul te vrea prost. Dominabil. Fricos. Analfabet. Sarac. Statul ii elibereaza pe interlopi. Interlopi care vin apoi sa se razbune.


- Parerea mea? Nu se rezolva nimic atat timp cat cei care conduc Romania de 30 de ani sustin diversele grupari mafiote, fie și prin neimplicare si ridicat din umeri!

- Daca se dorea anihilarea clanurilor mafiote... se rezolva in fix doua zile. In toata tara. Insa banul vine.


- De ziua Romaniei, peste cateva zile, o sa acoperim toata tara cu un praf roz de zane. O sa spunem cum a crescut Romania. Cum petrece romanul... Nu? Insa undeva in Braila exista o fata de 10 ani care a fost rapita, batuta si violata. Pe langa ea, alte mii in intreaga tara.

Coiotu' ' a postat Alin Dincă de la formația Troope, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel