Avocatul asistentei maternale: Voi face plângere penală în cazul fetiței adoptate cu forța în SUA

Fetiță maltratată. foto: presafarastapani.ro
Fetiță maltratată. foto: presafarastapani.ro

Victor Dumitrică, avocatul asistentei maternale, a făcut câteva declarații legate de tristul eveniment în urma căruia o minoră a avut de suferit sub pretextul trimiterii sale spre adopție în SUA.

”Copilul ăsta e un cetățean european. Eu pot doar să strâng materialul probator necesar și să sesizez autoritățile competente printr-o plângere penală, să analizez PÎCCJ dacă s-a procedat corect în această speță. Eu am ceva cu modul în care s-a procedat. Cu modul în care această fetiță a fost târâtă pe caldarâm ca un animal! 

Eu o să fac o plângere de abuz în serviciu și de rele tratamente aplicate minorului. Pentru că ei au lipsit-o de libertate, iar acum încearcă să se apere. Nu se poate, tu ca procuror să te lupți parte în parte cu minorul! A fost un haos total acolo, special făcut ca să ia fetița cu forța. Au lucrat ca un grup infracțional organizat.” a declarat avocatul Victor Dumitrică, vineri după amiaza, la Realitatea Tv.

”Vorbim de interesul superior al minorului. Nu se știe unde este ea. Nu ne-a spus nimeni nimic. A fost suită în mașina unei terțe persoane, a unui civil și nu se știe unde a fost dusă”, a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel